Arama sonuçları: *

1. D

Öneri Zio koltuk mu ? İkea Markus mu ?

11000 TL bir bütçem var.Sağlam ve rahat bir koltuk istiyorum bilgisayar başında çokça vakit geçiriyorum. Ya Zio kumaş bir koltuk alacam visco sünger ve yarasa mekanik ikilisiyle birlite 11000 tl tutacak. Ya da ikedan markus alcağım onu da çokça gördüm ama baya kararsızım kullananlar yardımcı...
  2. D

Öneri Hangi kulaklık daha iyi ?

Steelseries nova 7 ve corsair hs80 wireless arasında kaldım bu bütçede sizce hangisini almalıyım ?
  3. D

2000 tl civarı ofis koltuğu önerisi

2000 tl bütçem var ve PC başında oturmak için bir sandalye arıyorum gaming olanlara bütçem yetmiyor bu yüzden en rahatlarının ofis koltukları olacağını düşündüm bu bütçedeki fp öneri yapar mısınız ? 1737661135 kendi kullandığı ve memnun olduğu bir ürün önerebilecek var mı ? acil almam gerekir...
  4. D

Yardım Pazaramadan aldığım ürünü iptal edemiyorum

Pazaramadan birkaç saat önce Mediamarkt satıcısından 324 TL'ye Redmi BUTS 6 play aldım sonra ise vazgeçtim ve iptal talebi oluşturup mediamarktın kendi sitesinden farklı bir kulaklık aldım fakat şu an iptal talebi reddedildi sebebi ise kargo süreçlerinin başlamış olmasıymış ne yapabilirim ?
  5. D

Öneri Tws kulaklık ve Kasa önerisi

1000 tl civarı tws bluetooth kulaklık ve 1000 tl civarı bilgisayar kasası önerisi yapar mısınız ? 1727372319 En azından birine öneri gelseydi ?
  6. D

Bisiklet almak hakkında

Şu an 4000 tl bütçem var ve bisiklet almayı düşünüyorum şu an bimden alma mounty marka bisiklet kullanıyorum. Boy 175 için en az 26 jant olması gerektiğini düşünüyorum fakat bir arkadaşımdan çok temiz 24 jant disk frenli salcano ng 650 alabilirim küçük olduğunu da biliyorum. Sizce gidon ve...
  7. D

Yardım Yeni aldığım ramlerin çipleri nasıl ?

Kingstone 2x8 16 gb cl17 3600 mhz Bunlar oc kaldırabilecek çipler mi ?
  8. D

Öneri Kingston Fury Beast ramler alınır mı ?

Hyperx Fury Beast ramler alınır mı ? 3600 mhz cl 17 olanını alacağım sanırım ? 16gb dual channel olarak. Ramler sağlam mıdır yoksa Tek kanal 16 gb corsair vengence pro RGB bundan daha mı iyidir ? Önerilere de açığım
Geri