Arama sonuçları: *

• Users: efoou
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

W75 in hangi rengi ?

w75 v2 alacağım stealth black rengini alacağım hangi tuş dizilimliyi alacağıma karar veremedim. Türkçe keycapslarda tuşlar gri tonlu ing de ise koyu tonlu sizce hangisini alayım
  2. E

RGX SHERRİF Alınır mı? ?

mağazama rgx sherrif geldi rgx karambitte net alıcam sherrifi aliyimmi yoksa başka birşeymi önerirsiniz?
  3. E

Sıfır mad 60 almakmı yoksa 2.el mad 68 almakmı ?

Beyaz mad 68 im var siyahına geçeceğim. Sahibindende sattım 1700 e. Sıfır mad 60 almak için 500 tl koymam gerekiyor. 2.El mad 68 almam içinse 300 tl koymam gerek. Yön tuşları bazen işime yarıyor. Hijyen açısından 0 da tercih etmek istiyorum napsam bilemedim
  4. E

Next Gaming Sıvı Soğutucu İyimi ?

Next gamingin 360mm siyah sıvı soğutucusunu almayı düşünüyorum ekranlı olanından argb modeli sizce iyi midir? bir sorun çıkartırmı ?
  5. E

Ace Series Poronmu Sipirit of Aim Pro mousepadmi ?

İkisinin arasında kaldım sizce hangisi. Ellerim terliyor ve kalite olarak hangisini önerirsiniz
  6. E

Spirit of Aim Pro mu vs Ace Series Poron

İkisinin arasında kaldım hangisini almalıyım.
  7. E

Kasaya araba kokusu asılırmı ?

Kasama güzel ve dekor dursun diye areon kokusu astım ve odama güzel koku versin diye astım. Bilgisayarıma bi zararı olurmu nem yaparmı yoksa sorun yapmadan asılırmı ?
  8. E

Vatandan bu sistem alınır mı? ?

Vatandan Amd r5 7500 f inno3d 5060 16 g ekran kartı 16 gb ram 1 tb ssd pro a620m anakart alınır mı? ve inno3d mi almalıyım yoksa asusun 3 fanlı 5060 8g dlss ekran kartınımı almalıyım [H3 id=''][/H3]
  9. E

ZOTAC 5060 8G Mİ ? INNO3D 5060 16GMİ ?

ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisi daha iyi olur
  10. E

INNO3D EKRAN KARTI Alınır mı? ?

[H3 id='vatandan+INNO3D+GeForce+RTX+5060+TI+TWIN+X2+OC+16GB+GDDR7+128Bit+DLSS+4+Ekran+Kart+alnrm']vatandan INNO3D GeForce RTX 5060 TI TWIN X2 OC 16GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı alınır mı? [/H3]
  11. E

PS5 OYUN ARKADA AÇIKKEN ANA EKRANA GELİP SİSTEMİ KAPATMAKTAN ZARAR GELİRMİ

16 gün boyunca böyle yapmıştım sisteme zarar gelirmi
  12. E

PS5 OYUN AÇIKKEN KAPATMA SORUN YARATIRMI

16 gün boyunca ps5 im de oyunu kapamadan sistemi kapatmıştım sorun yaratırmı
Geri