Arama sonuçları: *

• Users: prophet.00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Yardım Bilgisayar Boşta %100 CPU Kullanımı Sorunu

Merhaba ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi bilgisayar boşta çalışır durumdayken cpu usage %100 oluyor, bunun sebebi ve ya çözümü nedir. teşekkürler.
  2. P

Gıgabyte 4070super ekran kartı FURMARK test sonuçları karşılaştırması?

Merhabalar sizce bu test sonuçları normal mi, aynı kartın başka kullanıcılar tarafından yapılan testlerinde daha fazla skor aldığını fark ettim. Benim kartım neredeyse yarı yarıya daha düşük bir performans sergilemiş. Bilgisi tavsiyesi yorumu olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  3. P

Oyunlarda GPU Kullanımı Sorunu

Merhabalar yeni aldığım hazır sistemde ekran kartı kullanımı sorunları yaşıyorum örneğin bir oyunda full ayarlarda ekran kartı %100 e yakın kullanım değerleri alırken 80fps veriyor, daha sonra görüntü ayarlarını düşürdüğüm anda ekran kartı kullanımı da bununla beraber %70 - %60 lara geriliyor...
  4. P

Ekran Kartı Kullanımı %99 olmuyor

Merhabalar yeni aldığım bir hazır masaüstü sisteme sahibim oldukça iyi ve kaliteli bileşenlerden oluşuyor, ancak ekran kartını yoran ve fazlasıyla kullanan oyunlarda ekran kartı kullanımım yüzde 50-60larda geziniyor ve haliyle olması gerekenden düşük fps değerleri alıyorum. sorum şu ben bu...
Geri