Arama sonuçları: *

1. ragorakejuva

RX 5600 XT WINDFORCE OC 6G için Ön ve arka plaka tavsiyesi ?

Herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim model olan ekran kartını kullanıyorum. 2. el olarak almıştım 2024 Nisan ayında. Çok kurcalayıp anlamadığım için başta farketmemiştim ama ciddi sıcaklık sorunları vardı, bu sorunlarda hala devam ediyor. MX4 ile macununu yeniledim ve termal pedlerini...
  2. ragorakejuva

(ÇÖZÜLDÜ) Mount & Blade II: Bannerlord (Sahne Yüklerken Çökme Sorunu)

Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımı alıp, oyunu kurup ve de oynadığım günden beri aynı sorunla cebelleşip duruyorum ve çıldırtma evresine geldi. Sistemim şu şekilde; İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 (Stok soğutucu ile kullanıyorum) Ekran Kartı: GIGABYTE AMD RX 5600 XT 6 GB RAM: G.Skill Ripjaws 16 GB...
  3. ragorakejuva

CS2 TürkTelekom Yüksek Ping Sorunu

Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 2 haftadır yüksek ping sorunuyla karşı karşıyayım. CS2'de Face it üzerinden oynuyorken ben ve orada tanıdığım diğer TürkTelekom kullanıcısı olan arkadaşlar 120-150 ping alıyoruz. Turknet ve Superonline kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşamıyor. CS2'nin...
  4. ragorakejuva

Çözüldü✓ FPS'im Anlamsızca Düştü

Herkese iyi forumlar, yeni üye oldum ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Öncelikle sistem özelliklerimi belirteyim; İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 (Stok soğutucu ile kullanıyorum) Ekran Kartı: GIGABYTE AMD RX 5600 XT 6 GB RAM: G.Skill Ripjaws 16 GB 3200 Mhz DDR4 Anakart: ASRock A520M-HVS SSD 1...
Geri