Arama sonuçları: *

• Users: Araldinc58
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

30bin TL sistem önerisi (Monitörlü)

Merhabalar 30 bin lira bütçhem var hazır sistem almak istiyorum sitemin monitör dahil olması gerekiyor bütçe nedeyle ne önerirsiniz ?
  2. A

50K bütçe Laptop önerisi yaparmısınız

Merhabalar 50 k bütçeye alınabilecek en iyi laptop nedir acaba excalibur g870(rtx4070) bulabildim kendi aramalkarımla sizin daha iyi bi öneriniz varmıdır
  3. A

Amd 5 7600 Nasıl Voltaj düşürülür (yüksek ısı)

daha yeni goose hazır sistem satın aldım stock fan yerine kule tipi soğutucu takmama rağmen. asus prime a620m-k anakartında amd ryzen 5 7600 kullanıyorum oyunların içinde beni rahatsız eden 83-87 sıcaklıklara çıkıyor boşta 60 derecede çalışıyor daha önce ryzen 5 3600x kullanıyodum onda ryzen...
  4. A

ısınma sorunu 75-90derece

ryzen 5 7600 lü bir sistem aldım bügün işlemci boşta 75-80 derece nasıl bir yol izleyebilirim önceki işlemcimde (ryzen 5 3600x ) voltaj düşürmüştüm aynı işlem mantıklımı mantıklıysa nereden düşürebilirim teşekürler
  5. A

Ekran kartı tercih problemi

Beyler bütçe 35-40 (tüm sistem için ) bin da-g10 u alacaktım en başında ama sonra derinlemesine araştırınca 4060 ın 8gb lık versiyonuyla 16gb lık versiyonun fps olarak fark göstermediğini gördüm nasıl bir sistem almalıyım tavsiyeleriniz varmı ?
Geri