Arama sonuçları: *

• Users: Reickun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Bütçe dostu %65 mekanik klavye önerisi

Selam, yeni bir setup topluyorum ve yeni bir klavyeye ihtiyacım var. İlk olaraktan almayı düşündüğüm klavye ajazz ak680 red switchli hali. Şuan indirim beklediğimi söyebilirim, indirim vaktinde buna da göz atabilirsin, şunu da deneyebilirsin dediğininiz bütçe dostu klavyeler var mı? bütçe: 1-2k...
  2. R

SAPPHIRE RX 9060 XT 16 GB mı yoksa RTX 5060 8 GB mı?

Biliyorum, biliyorum kulağa aşırı saçma geliyor fakat bütçemin içerisinde sadece bu ikisi var. vatanda yeni gelen fazeon beyaz kasalı rx 7600 sistemde ekran kartı değiştirme imkanı var. Rx9060 ı düşünmemin tek sebebi 16 gb olması. 5060 serisinin iyi olmadığı biliyorum fakat 9060 da pek de farklı...
  3. R

Havit gamenote 2002p 7.1 rgb kulaklık hangi teknik servisi kullanıyor?

Selam dostlarım benim kulaklığımın sağ kulağı hiç beklenmedik bir şekilde çalışmamaya başladı, bu sebepten dolayı teknik servise yollamak istiyorum fakat bu benim ilk yollayışım olacak, elimde garantisi var fakat hangi servislere gönderebildiğim hakkında bir bilgim yok. Biraz yardım eli...
  4. R

ps5 için 2k monitör önerisi

Hocam şuan bankayı patlatmacak uygun fiyatlı bi monitör önerebilirseniz sevinirim Şuan ps5 için kullanıcam ileri zamanlarda pc alınca onun için de kullanılabilir bir tane önerebilirseniz çok hoş olur bütçe:6-9k arası
  5. R

E-YOOSO Z11 hotswap hakkında soru

merhaba ben bu klavye hotswaplama işinde çok da bilgili değilim acaba herhangi bir switchi kullanıp hotswaplasam bir sorun çıkarır mı? aynı tür switchleri mi kullanmak daha mantıklı olur? ricam olsa beni aydınlatabilirmisiniz?
  6. R

Bütçe dostu mekanik klavye önerisi

Merhaba dostlarım ben 2 senedir gamepower overlord red switch kullanıyorum ve maalesef bazı tuşlar rahmetine kavuştu maalesef (en önemlisi w) max 600-1000 arası bi bütçe dostu klavyesi önerebilir misiniz?? 2. soru: veya klavye almak yerine klavyeme hotswap yapmalımıyım? buna değer mi?
Geri