Arama sonuçları: *

• Users: Kinglerr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor

i7-10750h gtx 1660 32gb ram Arkadaşlar iyi günler, bilgisayarımda bir sorun var kendi kendini durduk yere yeniden başlatıyor bu oyun oynarken felan ısındığı içinde değil bu arada normal google de takılırken bir şey indirirken kendini yeniden başlatıyor bilgisayarı turbomoda aldığımda sorun...
  2. K

Bilgisayarda takılırken birden donup kendini yeniden baslatıyor

Arkadaşlar iyi günler, bilgisayarda oyun oynarken bir sıkıntı olmuyor sıkıntı normal takılırken video izlerken yada boş dururken bilgisayar bir anda donuyor bazen uygulamalar felan yanıt vermiyor Chrome kendini kapatıyor hata mesajı geliyor kendini resetliyor önceden mavi ekran hatası alıyordum...
  3. K

Harici monitör den bios ekranına giremiyorum

Arkadaşlar selamın aleyküm, Elimde bir asus notebook var ama ekranı çalışmıyor harici ekrandan kullanıyordum bende bios ekranına gireceğim zaman harici ekrana yansımadığı için bios görüntüsü yok nasıl girebilirim. Lcs kablosunu da anakart üzerinden söktüm ama yinede gelmiyor.
  4. K

Laptop ekranı gelmiyor

Arkadaşlar selamünaleyküm. Laptopumun ekranı gelmiyordu bende bilgisayarcı ya götürdüm anakartında küçük bir parçası değişmesi gerekiyor dedi ve 7000 TL istedi beni mi kazıklıyor bilemedim bir ara başka bir yere daha götüreceğim yine de benim yapabileceğim bir şey var mı bilen var mı?
  5. K

(Bütçe belli değil) Laptop Öneri

Arkadaşlar Donanım Arşiv deki yeni msi nin leptop tanıtım videosunu gördüm da bende bu aralar bi oyuncu leptop u almayı düşünüyordum sizce o leptop alınır mı? yoksa daha iyisi varmı hani normal denecek bir fiyatta bir leptop olursa iyi olur şimdilik sadece bakıyorum bütce belli değil.
  6. K

Geforce now a oyun ekleme

Arkadaşlar uzun zamandır geforce now a from software nin oyunlarını bekliyorum ama gelmiyor, getirtme yolu yokmu?
Geri