Arama sonuçları: *

• Users: Betos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Mouse hangisi alınır

w1 almayı dusunuyorm kendi markaları sorun yaratmazlar gibi ama simdi baktım dex ve düz superlight 2 5700e düsmüs siz olsanız bu fiyatlarda ne alırdınız tesekkurler
  2. B

Hangi Mouse'u Almalıyım?

razer dhv4 pro aldm ama iade etmeyi düsünüyorm düsününce pahalı geldi wraith w1 almak istiyorm aralarında cok fark var mıdır
  3. B

6 bine mouse önerir misiniz?

mediamark vatan gibi taksit yapabilecegim bi yerden mouse önerir misiniz farem ölmek üzere scroll sıkıntısı olmayan kronigi olmayan güzel bir fare arıyorum bütcede biraz esnegim taksitle alıcagım icin cok önemi yok abartı olmadıgı sürece tesekkurler
  4. B

Mouse önerir misiniz 6000tl

Viper v3 almayı düşünüyordum ama içime sinmedi tekerlek sorunu varmıs dv4 olanda yok sanırım ama o 8500tl falan superstrike yeni var mı sorunu bilmiyorum ama o da 10k bunlara bu kadar para vermeye değer mi mediam vatan amazon gibi yerlerden almak istiyorum diğer sitelerde sorun yaşamaktan...
  5. B

6000TL Mouse önerir misiniz?

bunu almayı düşünüyorum kronik bir sorunu var mı diger yerlerde 9k falan 2. el falan degildir degil mi alınır mı sizce bu fiyatlara baska oneriniz var mıdır
  6. B

Powerbank ve şarj kablosu önerir misiniz

powerbank 20.000 mah üstü olursa sevinirim şarj kablosu da en kalitelisi olsun ileride telefon değiştirecegim bu yüzden w yüksek olsun ugreen markasının 7 tane kablosu arasında kaldım hangisi iyidir uno versiyonlusu da varmıs o daha yeni galiba yardımcı olur musunuz şarj kablosu 1000tl powerbank...
  7. B

Oyuncu koltuğu önerir misiniz?

Koltuğumun ayak kısmı kırıldı yeni koltuk arayışındayım güzel sağlam oyuncu koltuğu önerir misiniz bütce belirsiz şuan hiç bakmadım fiyatları nedir
  8. B

Sizce hangi klavyeyi almalıyım

G75 pro mu jet75 mi siz hangisini alırdınız bu iki klavyeden birini almayı düşünüyorum cok konu actım üzgünüm :(
  9. B

Klavye önerir misiniz

Bütcem aslında 3 bin falan ama 4 bine kadar çıkabilirim cogunlukla fps oyunları valo vb oyunlar oynuyorum önerileriniz nelerdir ne almalıyım
  10. B

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerir misiniz

beyaz olması önemli msi center ile argb fanları kontrol ediyorum uyumlu olması yine önemli 360mm 3 fanlı vatandan iyi bi soğutucu önerir misiniz pisman olmak istemiyorum r7 7700 islemcim var oyunlarda 90 dereceyi görüyor haftaya vatandan alıp taktırmam lazım hangisini önerirsiniz
  11. B

Çözüldü✓ Hem kablolu hem kablosuz mouse önerir misiniz

aklımda razer viper v2 pro ve diğer versiyonu var 5-7k arası istediğim zaman kablolu istediğim zaman kablosuz kullanmak istiyorum beyaz olması önemli daha ucuza bu söylediklerim gibi önerir misiniz
  12. B

Bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum neler alabilirim?

6 ay once aldıgım bilgisayarı haftaya güclendirmek istiyorum ısı sorunu var kasayla uyumlu beyaz sıvı sogutucu alıcam önerebilir misiniz 360mm ve sıvı sogutucu almısken yükseltmem gereken bi sey var mı sizce rami yükseltmeyi düsünüyorum xpg 6000mhz cl48 16gb var suan aynısından bi tane daha...
  13. B

1000mbps altyapım var fakat verilmiyor

vodafone fiber altyapımız var eve kadar fiber 1000mbps destekliyor port falanda destekliyor paket birimiyle falan görüştük defalarca sikayet ettim altyapınız destekliyor ama paket yok paket satışı acıldıgında size haber verilecek falan diye 1 yıl boyunca geçiştirdiler bugün ilk defa mağazaya...
  14. B

Sıvı soğutucu önerir misiniz?

r7 7700 işlemcim var 9 aydır günde 2 saat 85 dereceleri gördügü oldu artık almam gerekiyor msi mag pano m100r kasa 360mm destekliyor galiba kısaca 360mm beyaz ve msi f/p bi sıvı sogutucu önerir misiniz? bütce sınırım yok f/p olsun zaten 6-8 bin arası fiyatları
  15. B

Çözüldü✓ İşlemci cok ısınıyor zararı olur mu?

az once gta 5 fivem oynarken 90 dereceyi gördüğünü gördüm. İşlemci r7 7700 stok soğutucuyla 6 ay idare edip sıvı soğutucu alıcaktım fakat bi endiselendim geç mi kaldım acaba sorun olmus mudur? yaklasık 9 aydır boyle kullanıyorum fc25 falan oynuyorum yani günde bi rahat 2 saat bu sıcaklıkları...
  16. B

Kablosuz mouse önerir misiniz

Bloody V9C kullanıyorum uzun zamandır cok alıstım zor olucak baska mouse kullanmak, kablolu ve kablosuz kullanılabilen güzel beyaz bir mouse önerir misiniz setup beyaz oldugu icin rengi önemli valo cs2 vb oyunlar için aklımda viper v2 falan var ama o kadar para verilir mi bilemedim simdiden...
  17. B

Kapanmayan minik pencere

Az önce IDM yükledim kendi sitesinden kurunca kapattım sağ altta tırnak kadar pencere vardı kapatamadım sağ alttan IDM uygulamasını seçip kapattım ve gitti kaspersky olduğu halde bu nasıl oldu virüs mü sizce kurarken yeniden baslattı o sıra kasperskyı kapattı mı acaba ama çalışıyodu formatla...
  18. B

Ftth 1000mbps verilmiyor

Aktif olarak modeme kadar optik kablo geliyor 200mbps vodafone kullanıyorum geçenlerde 1000mbps desteklediğini ama öyle bi paketin satışa açılmadıgını söylemişlerdi baya zorladım en son mail atmam söylendi 1000mbps paketlerimiz altyapınızda bulunmamaktadır cevabını aldım desteğe bunun ne...
  19. B

Vodafone altyapım 1000 destekliyor ama 1000 veremiyolarmış

Bugü dedi ama pn iletişime geçtiğimde öylesine altyapımı müşteri temsilcisine sorgulattım. Fiber altyapısına 1000MBPS hıza kadar desteklemekteaket olarak 1000MBPS paket bulunmamaktadır en yüksek 200Mbps'dir (kullandıgım) dedi. Bir numaradan arayıp bilgi vereceklermiş. Böyle bir durum yaşayan...
  20. B

Oyunlarda ping sorunu

rainbowda 90 valorant istanbul 30 ping alıyorum valorant neyse ama rainbow aşırı kötü oluyo ne yapabilirim sizce modem bilgisayar masamda kabloyla bağlanıyorum 2 sene once vodafone valoda 8 ping veriyodu kopma var diye iptal ettirdik 2 sene sonra tekrar bağlattık kopma yok ama 6 aydır pingim...
Geri