Arama sonuçları: *

• Users: furkanwq2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Rampage v997 alacam 2. el

merhaba 2.el bi yerden rampage v997 buldum adma acil para ihtiyacından dolayı 8 bin tl veriyor daha garantisine 2027 demiş ben uzak bi yerdeyim cihacı göreme nasıl olacak bilimiyorum çok karasızım en uygun fiyatları sarı sitede 11bin tlden başlıyor
  2. F

GOİT Global yazılım sitesini bilen var mı?

Merhaba, Yazılım ve kendimi geliştirmek istedim bi arkadaşım söyledi oda yazılım kursunu satın almadı pek çok forumlara baktım hiç bi bilgi yok ve kurs veren yer kurs sonu iş garanti veriyor pek güvenemedim 8-9 aylık offline kursa alacam bunu karşlığında 48 bin tl teklif ettiler indirim var...
  3. F

2015 model MT 07 almak mantıklı mı?

Merhaba, Yakın bi zamanda Yamaha MT 07 almayı düşünüyorum duruşu çok hoşuma gidiyor ama sarı sitede km çok yüksek 50-70 bin km mt 07 alınır mı? Ve ben bunu A2 ehliyete uygu hale getirip kullanmayı düşünüyor limitör yapılacak 35KW gücüne düşürecem bunu hangi yamaha bayesinde yaptırabilirim?
  4. F

Masa üstü pc alacam monitör dahil bi şekilde bütcem 70-80 bin tl'lik pc tavsiye eder misiniz

Merhaba yeni pc alacam masa üstü olsun istiyorum genelikle oyun için fps ve hikaye oyunları için kasa güzel olsun içi gözükür şekilde beyaz sistem olursa daha iyi olur bütçem 70-80 bin arası kasa ve monitör dahil bi şekilde 70-80 bin iyi sistem arıyorum önerileriniz ve görüşlerinizi bekliyorum...
  5. F

Nvıdı Ekran kartı güncellenmiyor

Ekran kartıma güncelleme gelmiş güncelliyorum gene tekrar kurulum yapınız yazıyor laptopu yeniden başlatıyorum gene aynı şey yazıyor bi türlü kuramadım 3050 ti ekran kartı kullanıyorum 1740038815 burada gösterdiğim gibi
  6. F

Monster sanallaştırma nasıl kapatılıyor

monster notebook laptopum var BİOS sekmesinden bi türlü intel virtualization technologhy bu seçenek yok yüzden kapatamıyorum yeni sürümde böyle bi şey yok
  7. F

laptopumu ters bi şekilde kullanırsam bi zararı olur mu

böyle kullanımda bi sorun yaratır mı ?
  8. F

Days Gone aldım açılmadın atıyor oyundan

Eıpgameden indirmili bi şekilde Days Gone aldım oyuna giremiyorum ???? atıyor yada çöküyor PC ÖZELLİKLERİM : İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz, 2688 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci Ekram kartım : 3050 Tİ 4 gb laptop RAM: 32 GB 3200 hrz sistem gereksinim mi...
  9. F

Bütcem 15 bin tl'ye kasa önerir misiniz ?

rd2 de kasamadan yüksek ayarlarda oyna tabiliecek iyi kasa lazım ? sıfır olacak
  10. F

Acil Kasa Pc alacam Ne önersiniz

15 Bin tl bütcem var sadece kasa almak istiyorum oyun üzerine olacak ne önerirsiniz AMD Ve İntel farketmez pek marka takıntım yok önemli olan performas iyi olsun
Geri