Arama sonuçları: *

• Users: ixtivh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ixtivh

Yardım Bir sunucuya harici ekran kartı takıp çalıştırmak.

Elimizde bir sunucu var, işlemci ile çalışıyordu bu sunucuya hafif yapay zeka modelleri eğitmek için rtx 4070 ekran kartı taktık, harici bir dısardan psu ile enerjide veriyoruz, sunucunun işletim sistemi vmware üzerinden kontrol ediliyor, sunucuya uzaktan bağlandığımızda bir ekran kartı...
  2. ixtivh

Öneri 32 inç ultra wide monitör önerisi.

2-3 ay önce 5070ti ve ryzen 9 9950x li pc topladım, monitör olarakta şunu almıştım https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag275qf-27-0-5-ms-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,743690052.html bunu 2. monitör yapsam ana monitör olarakta ultra wide 2k monitör almayı düşünüyorum. fiyatı uygun...
  3. ixtivh

Okul için leptop önerisi.

Sadece yazılım, otomasyon ve siber güvenlik amacıyla kullanılacak bir dizüstü önerebilir misiniz. fiyatı uygun olan. pahalı bir şey aramıyorum. Oyun vesayre oynanmayacak veya adobe gibi programlar kullanılmayacak başta söylediğim gibi, yazılım, otomasyon, siber güvenlik vb amacıyla kullanılacak.
  4. ixtivh

Öneri Rapid trigger ve hot swaplı manyetik switch klavye önerisi

Manyetik switch olduğu için rapid trigger ve hot swap özelliği için istiyorum fakat rapid trigger var mı yazılımda tam anlayamadım. 68'lik olması önemli page up, Home insert tuşları önemli benim için Adobe programları kullanırken çok işe yarıyor. O yüzden 68'lik bir klavye olması şart. Sizce iyi...
  5. ixtivh

Masaüstü vantilatör önerisi

Konular çok eski olduğundan güncel, gerçekten kaliteli 500TL-1500TL arası vantilatör arıyorum saçma sapan kolayca bozulmayacak ve iyi hava üfleyen, masada çok yer kaplamayan bir tane. Kalitesinden emin olduğunuz varsa link bırakırsanız çok sevinirim.
  6. ixtivh

Hangi monitörü almalıyım Öneri Lütfen?

https://www.hepsiburada.com/aoc-24g42e-24-180hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-pm-HBC000084YRHW?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:20689301680&utm_content=agid:154057543119&wt_gl=cpc.dsa.camp20689301680adgr154057...
  7. ixtivh

Bu sistem alınır mı?

Bu sistem epey hoşuma gitti parçalarını bu şekilde seçtim. sizce alınır mı dostlar
  8. ixtivh

100.000'e 5070Tİ 'li sistem

Bu fiyata alınabilecek en iyi 5070Tİ li sistemi atabilir misiniz. montajı yapılmış bir şekilde almak istiyorum gaming gen veya incehesap yapıyor bunu galiba. 5080li sistem bakıyordum fakat 5070ti ile arasında 20k kadar fark var. onun yerine işlemci ve ram upgrade edip daha fazla performans...
  9. ixtivh

5080li bu sistem alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/612398/pardus-5080-amd-ryzen-7-9700x-tray-msi-geforce-rtx-5080-16g-ventus-3x-oc-white-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Şöyle bir sistem var, içerisinde değiştirsen iyi olur dediğiniz bir şeyler var mı. yapay zeka alanında çalışmalarım mevcut oyüzden...
  10. ixtivh

100.000 TL ye sistem onerisi

Daha önce RTX 3070 ekran kartına sahip bir laptopum vardı ve bugün maalesef bozuldu. Zaten laptop olmasından dolayı hiçbir zaman tam anlamıyla ısınamamıştım. Yine de yaklaşık 6 yıl idare etti. Şimdi masaüstüne geçmek istiyorum. Toplamda 100.000 TL bütçem var ve bu bütçeye monitör de dahil. RTX...
  11. ixtivh

Samsung Galaxy s23 için kılıf ve ekran koruyucu önerisi

daha yeni samsung galaxy s23 telefon aldım. bu cihaza uygun gerçekten kaliteli uzun kullanımda sorun çıkarmayan kılıf ve antispy ekran koruyucu önerebilir misiniz. ne kadar ararsam çok fazla ürün var ve hangisinin ne kadar kaliteli olduğunu kesinlikle anlayamıyorum bilen birilerinden duymak daha...
Geri