Arama sonuçları: *

• Users: Rotiard
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Valorantta bu sistemle kaç fps alırım

Intel Core i5-2320 500 GB HDD 8 GB RAM 400W Güç Kaynağı 60Hz Monitör Ayarları düşürüp FPS oyun dışı artırıcı yöntemler deneyeceğim bilgisayara yeni format attım max görebileceğim FPS değeri nedir?
  2. R

Valorant bu sistemlerle oynanır mı

Windows 10 Pro İntel Core i5 11400F 16 GB RAM 128 GB SSD 64 Bit işletim sistemi Ekran Kartı Yok 60 Hz Monitör alabileceğim en fazla FPS kaçtır ve oyuna drop girer mi?
  3. R

Bu sistemlerle LoL'de kaç fps alırım?

Windows 10 Pro Intel Core İ5 İşlemci 128 GB SSD 16 GB RAM 64 bit işlemci sistemi Ekran Kartı Yok. Bu sistemlerle ile orta ayarlarda alabileceğim en fazla sabit FPS oranı kaçtır? 1728326444 Birde monitör 60 hz'dir
  4. R

Valorant oynamak için ekran kartı kesin gerekli midir?

Ortalama bir i5 işlemciye sahibim kaçıncı nesil olduğunu hatırlamıyorum ama ne eski ne yeni bir işlemcidir. Ek olarak 128 GB SSD almayı düşünüyorum oyundaki dropları kesmesi için. Çoğu birey ekran kartı olmadan oynanmaz diyor bazıları ise valorant işlemci oyunu diyor. Bende kararsız kaldım...
  5. R

Valorant'ta bu sistemle kaç fps gelir?

işlemci: intel core i5 12400f 16 gb ram 128 gb ssd 64 bit işletim istemi 60hz monitör
  6. R

İntel Core i5 işlemci valorant için yeterli mi?

Valorant'ın bir işlemi oyunu olduğunu duydum. O yüzden ekran kartının pek önemi olmadığını düşünüyorum. İşlemci ile birlikte bu sistemlerle Valorant'ta kaç fps alırım, ve fps drop yaşar mıyım? Intel Core İ5 İşlemci 16 GB RAM 128 GB SSD
  7. R

Bu sistemlere valorant oynamak için hangi ekran kartı eklenmeli?

Evde bir kasam var ve halihazırda ortalama sistemleri var. Onu yakın zamanda kurmayı düşünüyorum. Valorant oynamak için sistemime ekran kartı eklemem gerek. Ekran kartı, bu sistemlerle birlikte 100 FPS'i rahat bir şekilde geçerse iyi olur. Bu sistemlere en uygun ekran kartı nedir? Bütçeye dikkat...
  8. R

sistemlerim, valorant oynatır mı?

İ5 13. nesil işlemci 16 gb ram 64gb depolama alanı 64 bit işlemci sistemi ekran kartı YOK monitör 60hz valorant oynatırsa kaç fps alırım?
  9. R

Bilgisayar kasam eski olmasına rağmen iyi mi?

Yaklaşık 11 yıldır kullandığım bir bilgisayar kasam var. Çok iyi bir kasa değil markası Cooler Master fakat sistem parçaları bence idare eder gibi duruyor. Bu konuyu kasanın eski olmasına rağmen iyi bir şekilde çalışabilme kapasitesinin olduğunu öğrenmek için açtım sistem: İşlemci: İntel i5...
  10. R

Kasamdan ses geliyor

Bilgisayar kasamdan bir cızırtı sesi geliyor ve ses geldiği anda bilgisayar donuyor 5 dakika sonra çözülüyor ardından yeniden aynı ses geliyor bu sonsuz döngüye bağlanıyor çözümü nedir?
  11. R

400 TL ile mouse önerisi

400 tl yada daha az bir bütçeye alabileceğim en iyi mouse nedir? Pad ile olursa fena olmaz padsiz olursa da sıkıntı olmaz.
  12. R

500 Türk Lirasına ekipman önerileri

Sadece klavye mouse ve kulaklığa ihtiyacım var. Klavye çok önemli değil onun için fazla para ayırmaya gerek yok. Eğer bütçe kalırsa uyguna mousepad ekipmanlara dahil olabilir.
  13. R

Bu sistemler ile valorant oynanır mı?

Sistemlerim Windows 10 İntel Core i5 işlemci 64 bit 8 gb ram 1 gb ekran kartı ssd: yok Bu sistemler ile valorant oynanır mı? Eğer oynanırsa kaç fps alırım? 60-100 fps benim için idealdir.
Geri