Arama sonuçları: *

• Users: fangtr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fangtr

2000TL civarı %75 klavye önerisi

%75 klavye almak istiyorum. Ama manyetik mi alsam mekanik mi alsam karar veremedim. Manyetik olarak Havit'in KB904L modelini , mekanik olarak da Ajazz AK820 modelini buldum. KB904L 2000TL , Ajazz AK820 ise 1800TL civarına geliyor. KB904L modelinde keycapsler plastik ve bu yüzden de hissiyatı çok...
  2. fangtr

Monitör hoparlöründen ses gelmiyor

Monitörüm Tg-VSN236C. Resimde de gözüktüğü gibi hoparlörü var ses aygıtlarında da gözüküyor. Ancak monitörün menüsünden de sesi açmama rağmen ses gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. fangtr

Wallpaper Alive wallpaper masaüstüne gelmiyor

Wallpaper Alive indirdim ancak wallpaper'ı açtığımda yeni pencerede açılıyor masaüstüne uygulanmıyor. Bu sorun neden kaynaklı ?
  4. fangtr

Assetto Corsa direksiyonun üstündeki tuşlara gaz , fren atama

Direksiyon setim var ancak sadece direksiyon çalışıyor. Ben de direksiyonun üstündeki tuşlara gaz , fren atamak istiyorum ancak o tuşları oyun görmüyor ve atayamıyorum. Başka bir yol var mıdır acaba?
  5. fangtr

15.000 ₺'ye R5 3600+gtx 1650 full sistem alınır mı?

Merhaba , sarı sitede bir bilgisayar buldum ve benim bütçeme göre çok uygun geldi.Özellikleri şu şekilde; R5 3600 Gtx 1650 16 gb ram 256 gb ssd 1 tb hdd Dragos 24inç 1ms 165hz curved monitör Mekanik klavye , mouse Sizce bu sistem alınır mı ? Fiyatına göre uygun mu ? Eğer alınmaz diyorsanız da...
Geri