Arama sonuçları: *

1. V

HyperX Alloy Origins Core alınır mı?

bir forumda karşıma çıktı sizce alınır mı bütçeme tam uyuyor fiyatı da düşmüş baya trendyolda
  2. V

2.5 k tkl klavye önerisi

başlıkta yazdığı gibi tkl önerisine ihtiyacım var. rgb ve red switch olması benim için önemli ayrıca kablosuz olsa iyi olur. bütçe 2.5-3 k civarı şu anda aklımda rampage enigma 75 var ancak o kablolu o yüzden alasım yok sizce ne alayım
  3. V

Steelseries apex 3 tkl alınır mı?

hem sessiz olması hem de rgb olması dolayısıyla bunu tercih ettim ancak emin değilim sizce ne almalıyım tkl ve rgb olmalı ses değişebilir. bütçe 2-3 k civarı
  4. V

Çözüldü✓ Displayport no signal

daha dün 12 de kapattığım bilgisayarımda bu gün ekrana görüntü gelmiyor tüm portlara taktım herşeyi kontrol ettim sıkıntıyı çözemedim lütfen çok acil yardım edin
  5. V

Yardım Hoi4 agora modu oyunda açılmıyor

hoi4 agora modu yükledim ancak oyunda eski focuslar var yardımcı olabilirmisiniz
  6. V

Amd driver çökme sorunu

driverlarım güncel olmasına rağmen bf1 oynarken 3-4 saatin sonunda çöküyor başka oyunlarda daha yaşamadım ama yaşanmayacağından emin değilim ekran kartım rx6700xt
  7. V

Yardım Amd driver çökme sorunu

içinde rx6700xt olan masaüstü bir bilgisayarım var ve daha önce abim tarafından 1.5 yıl kadar kullanıldı.bilgisayar 4-5 saat kadar açık durduktan sonra driverler çöküyor. buna bir çözüm bulamadım aynı sorunu yaşayan varmı varsa yardımcı olabilir mi
  8. V

Büyük el için mouse tavsiyesi

Arkadaşlar ellerim 21-22 cm uzunluğunda ve daha da uzayacak gibi benim için siyah,kablosuz ve hafif bir mouse önerebilir misiniz?
Geri