Arama sonuçları: *

• Users: Hamza.zyrk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Acil yardım fare yok

arkadaşlar w11 yükledim yüklerken bıos ekranında touchpad çalışıyordu w11 kutulumuza geçerken touchpad gözükmüyor hiç yok yani kurdum w11 i fare takınca oluyo ama fareyi çıkarınca touchpad çalışmıyor bilgisi olan varmı
  2. H

Hangi monitör almalıyım ACİLLL

Selamun aleyküm Arkadaşlar bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim be neden şimdiden cevaplarınızı bekliyorum
  3. H

Bed uyumlu anakart öneri

Sa arkadaşlar btf uyumlu Asus anakart öneriniz varmı rtx4070super 6000 MHz 32 gb ram olucak amd işlemci
  4. H

ASUS tuf gaming anakart öneri

Amd işlemci kullanıcam kullanacağım ram 6000 6000mhz ddr5 önerilerinizi bekliyorum
  5. H

ASUS gt302 vs 502 sizce?

Arkadaşlar bu 2 kasa arasında kaldım sizce hangisini almalıyım önerilerinizi bekliyorum
  6. H

SiSTEME YORUM ACİLLL

arkadaşlar fiyat biraz yüksek farkındayım kaliteli malzemeler kullandım eksik vs darboğaz yorumlarınızı bekliyorum bide kasa ekran kartı sıvı soğutucunun beyazını alabilirim beyaz sistem de olur yani sizce fikirleriniz nelerdir 3 haftadadır almaya çalışıyorum bugün almam lazım artık şimdiden...
  7. H

Bu RTX 4070 Super'lerden Hangisini Alayım?

Sa öncelikle bu iki ekran kartı arasındaki fark ne birinde evo yazıyo güç tüketimi 400w diğeri ise 250w?
  8. H

Çözüldü✓ ACİLLL! Sisteme bakarmısnız

Arkadaşlar ilk defa PC topluyorum biraz görünüşe takılıyorum extralara bukadar vermek getekirmi sizce beyaz sistem
  9. H

Dual çift fanlı ekran kartı

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında bariz çok büyük bi fark varmı https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-geforce-tuf-rtx-4070-btf-white-super-oc-16gb-gddr6x-256bit-dlss-3-ekran-karti.html...
  10. H

90-100K arası sistem toplama

Parçaları hepsiburadada alıcam ona göre şimdiden teşekkürler
  11. H

ACİLL 100k sistem öneri

Sa arkadaşlar tüm malzemeyi hepsiburadadan alacağım bilginiz olsun taksit yapacağım için şimdiden teşekkürler
  12. H

Cs2 500.700 fps sistem

Cs2 de 500.700 fps verecek sistem varmı arkadaşlar
  13. H

150k civarı hızlı satabilceğim elektronik eşya

kredi kartı ile taksitle alıp elden hemen çıkaracağım bildiğiniz 150k civarı eşya varmı laptop vs
  14. H

100k BEYAZ sistem öneri

Sa arkadaşlar ilk defa sistem dizicem bu konulardan pek fazla anlamıyorum bilgisi olan yardımcı olurmu teşekkürler :)
  15. H

Çözüldü✓ 100.000tl beyaz sistem öneri

Sa arkadaşlar ilk defa kasa dizicem kendim bişeyler yapmaya çalıştım ama buraya video bırakıcam yanlış bişey varmı bakın abartı parça olsun nebilim yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim
Geri