Arama sonuçları: *

• Users: esre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

40-50k oyun için laptop

Masaüstünün getirdiği uğraş yüzünden sıkıldım bu yüzden laptop bakıyorum, ana öncelik oyun ve pil ömrü olucak ekran olarak tatmin edicek bir şey yeterli veya farka değecek bir model olacak ise 60k bandını geçmeyecek cihazlara da açığım.
  2. E

Disklerim gözükmüyor ve kullanılamıyor

Dün akşama kadar bir şey yoktu bugün bilgisayarı açtığım zaman hem 2. Ssd hem de takılı olan HDD gözükmüyordu şuan 2. Ssd yi görebiliyorum ancak herhangi bir şekilde kullanılamıyor ve içi boş gözüküyor HDD bios ayarlarında dahi gözüküyor gözükmüyor
  3. E

Android Selamlar 30k bandında 3 telefon arasında kaldım ve fikrinizi almak isterim.

Arasında kaldığım cihazlar Samsung s24, honor 200 pro ve xiaomi 14t. İlk önceliğim kamera ve sistem optimizasyonu, 3 cihazında güncelleme desteği işimi görecek kadar uzun o yüzden çok umrumda değil.
  4. E

Coolmusic g15 gitar amfisi dip ses

Amfiyi 2 gün önce aldım sesinden falan memnunum fakat her amfi aldıktan sonra (başıma daha önce gelen bir olay yüzünden) tavsiye almadan edemiyorum anca dibine girdikten (baya kafa hizasına getirince) duyulan ve Bluetooth açıldığında biraz daha belirgin olan bir dip ses var normal midir? Anormal...
Geri