Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Telefonumdan kulaklıktan ses gelmiyor

Poco X3 NFC kullanıyorum kulaklık çalışıyor ama bağlı da gözüküyor ses gelmiyor nasıl çözerim?
  2. S

Yardım Tuşlu telefon müzik 0 saniye gözüküyor

Ders için telefonumu ailem aldı, tuşlu telefona geçtim ancak hafıza kartına 1100 civarı müzik attım telefonda 0 saniye gözüküyor çalmıyor Mp3 formatı telefon b310e samsung
  3. S

Elektro gitarımdan normal gitar sesi çıkıyor tuşları açsamda ses değişmiyor

Eski bjr elektro gitarım var yıllardır kullanılmıyor normal gitar sesi çıkıyor ve manyetiklerini acip kapatsam bile sesi değişmiyor yardım edin
  4. S

1000 TL civarı müzik dinlemek için Bluetooth kulaklık

1000 TL ve biraz daha üstü olabilir, kulaklık önerisi lazım. Wild rift genshin cr filan oynuyorum müzik dinlemeyi severim markası önemli değil, kulak içi veya dışı olabilir
  5. S

Loldeki karakterlerin fotoğraflarının hareketli hallerinin orjinali

örneğin bu videoda karakterler konuşurken ki arkadaki oyundaki fotolarının hareketli halı edit için lazım
  6. S

Yeni Casper VIA x40 telefonumda şarj sıkıntım var

Yeni Casper VIA x40 telefonumun şarjı şarjdayken çıkıp takılmış gibi oluyor son zamanlarda arttı şarjda kullanıyorum sorun neydedir acaba
  7. S

Mobil oyun önerisi gerekli

3-4 arkadaş oyun oynayacağız hikayeli veya korku olabilir FPS olmasın npclerle savaş gibi olabilir amongus tarzı ama 3-4 kişilik olabilir
  8. S

Bana 3-4 arkadaşımla oynayacağım oyun lazım mobil.

Arkadaşlar 3-4 arkadaş oyun oynayacağız hikayeli veya korku olabilir FPS olmasın savaşı olmasın beceremezler
  9. S

Kulaklık lazım önerisi olan birisi?

1500 bandında iki üç sene götürecek kulaklık lazım
  10. S

Linkteki PC alınır mı tavsiye eder misiniz

https://www.incehesap.com/freiheit-hazir-sistem-fiyati-37235/?hsu=214,215,1198202,217,1661250,1197923 4060 ti 8 GB dan iyu deniyor ekran kartı ama darboğaz olur mu acaba? Yada başka sistem önerir misiniz? Aynı fiyata veya 1 k fark edecek olursa tamam
  11. S

Linkteki PC alınır mı bu fiyatlara yakın öneriniz olur mu

https://www.incehesap.com/zodiak-silver-hazir-sistem-fiyati-45605/ sistem bu bunun yerine öneriniz olursa atın yoksa da SSD 1 TB yapıp alacağım lütfen yardımcı olun 20 gün sonra alacağım o zaman mı araştırayım
  12. S

33k her şey dahil sistem önerisi

Sistem önerisi istiyorum 34 k Max bütçem klavye mouse kulaklık filan 6.5 k tuttu yani 28 k mümkünse 1 TB hazır sistem atar mısınız? İşlemci AMD olsun ekran kartı da AMD tercihim vram dolayısıyla 1728125204 Pardon arkadaşlar 27 k olacak orası ya arkadaşlar
  13. S

Mouse ihtiyacım var lütfen yardımcı olun

2500 civarı mouse lazım elim 18 cm wraith onermezseniz mutlu olurum n11 den taksitle alacağım Asus rog gladius ııı aimpoint düşünüyordum ama 3200 tl
  14. S

Redragon 556 RGB alınır mı

2000 Max bütçe olacak şekilde öneriniz de olabilir. Bu iyiyse bunu da alabilirim. Ama gözümde kesinleşti. Wraith önermeyin çünkü n11 den taksitle alacağım. Cevaplarınızı bekliyorum. He bu arada f tuşları ayrı olacak yani %75-80 bekliyorum
  15. S

2000 TL çok geçmeyecek şekilde n11 den kulaklık önerisi

Kulaklık arıyorum n11 den Asus gladius 3 aimpoint klavye kulaklık birlikte alacağım. Klavye öneriniz de var mıdır aynı fiyata.rk 61 de düşünüyorum ama %80 %75 veya %100 istiyorum. 1725624722 3000 TL ye mouse en iyi bu diye duydum. 3000 e varsa önerebilirsiniz mouse.
  16. S

K618 horus vs omen encoder

Redragon k618 veya omen encoder arasından öneriniz nedir Veya 2000 geçmeyecek şekilde öneriniz var mıdır?
  17. S

Asus rog gladius ııı aimpoint taksitle geri ödemesiz alınır mı?

Asus rog gladius ııı aimpoint alınır mı taksitle geri ödemesiz iyi midir? Veya 2500 civarı başka mouselar öneriniz var mıdır?
  18. S

Asus rog gladius ııı aimpoint alınır mı?

Razer viper v3 hyperspeed ile hemen hemen aynı ağırlıkta ama o pilli olduğu için uğraşmak istemiyorum wraith ürünleri de onerebilirsiniz
Geri