Arama sonuçları: *

• Users: Hammsi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Always Free Sunucu Önerisi – 4 GB RAM Selenium Projesi

Merhaba, web ve server işlerinde yeniyim. Python üzerine kurulu bir sistem geliştirdim, ancak Selenium üzerinden Google Chrome açtığı için fazla RAM tüketiyor. En az 4 GB RAM gerekiyor ve günde 4 saat aralıksız çalışacak şekilde ayarlı. Bu projeyi çalıştırabilecek ücretsiz bir plan arıyorum...
  2. H

22Bİn TL Leptop Önerisi genel kullanım için

en fazla 23.000 tl olur ortalama ise 20.0000 tl genelde leptopda çok ağır oyunlar oynamam league of legends veya valorant gibi oyunalr 2 el temiz olursada olur unity yada gadot,after affect gibi programları kullanırım
  3. H

AWS giriş sıkıntısı yaşıyorum

ben aws girerken e posta ile şifreye girdim ama bende güvenlik anahtarı istedi herzmaan bitwarden kayıtlı olan güvenlik anahtarı bu sefer windows anahtarı ile oturum açma seçeneği geldi neyse trouble sgining in girsem e posta istedi kabul etim telefon numarasına arama yapması gerkirken arama...
  4. H

SkinsMonkey Para gelmedi

para yatırdı mama hesabımı ulaşmadı
  5. H

Cortical Labs CL1: Yapay Beyin Gücü hakında ne düşünüyorsunuz

bun konu hakında hiçkimse başlık açmamamış bende açtım site bu https://corticallabs.com/cl1.html 32.000 dolara satılıyormuş ve sizce bu teklonoji geleceği değiştirirmi ?
  6. H

Witcher 3 herbaryum daha yakınlarını keşfet görevini yapamıyorum

içeri girince anahtar istiyor ama bende anahtar yok
  7. H

Assetto corsa için grafik paket önerisi

sistem rx 580 8 gb intel i5 9400f 16 gb ram 2600mhz giginayte h310 anakart bu sistem için grafik paket önerisi
  8. H

Cs 1.6 flash bellek kurmak

cs 1.6 kurarken dosya konumunu usb flash seçtim ama kurulduktan sonra diğer pc açmaya çalışınca hata veriyor
  9. H

Telefonumdaki görüntüyü pc aktarma

telefonum ekranık komole giti ama çalışıyor ama telefondaki gmail gibi önemli şeylere ihityacım var ne yapsam telefondaki görüntüyü monütere yansıtırım
  10. H

Bana hikayeli oyun önerisi lazım

sistemim 500 gb ssd rx580 8gb 16 gb ram intel i5 9400f benim xbox game pass üyeliğimvar ve hangi hikayeli oynu oynasam diyoru yardımcı olursanız sevinirim
  11. H

Ekran kartına bios atamiyorum

ekran kartım için bir bios sürümü indirdim ama ATI ATIFlash isimli uygulamayı açmaya çalıştığımda böyle gözükü nasıl düzeltirim ?
  12. H

Bu monütörümde ghosting sorunu varmı ?

https://www.dosya.tc/server3/1nrpum/WhatsApp_Video_2025-02-10_saat_20.25.49_34cf1fdb.mp4.html monütörüm markası ise msı gf2412f hdmı girşe sahip
  13. H

Windows 11 pişmanlıktır !

benim gibi düşük sistemli insanlara windows 11 önermiyorum denedim ve ciddi performans kaybı yaşamakta pc kendisine gelmesini 1 saat bekliyorum normalda windows 10 5 dk sürüyordu sistemim şunlar rx580 16 gb ram intel i5 9400f windows 11 svchost diye bir program var virüs kontrol etsemde ne...
  14. H

Cs 2 60 fps sorunu nasıl düzeltecem

ben windows 10 da 180 fps alırken windows 11 geçtim ve cs2 sabit 60 fps alıyorum ekran kartım rx580 ve minecrft gibi oyunlarda 60 fps sabit (almiyorum) onu söyleyim!
  15. H

Çözüldü✓ 40-K leptop önerisi lazım

benim için leptopta en önemli olan şey ( az ısınması uzun pil ömrü ve çok iyi perfonmans ) vere bilecek bilgisayar arıyorum ve bu pc oyun yapmak veya oyun oynamak yada yazılım yazmak için kulanacam şimdiden önerileriniz için teşekürler
  16. H

Cs 2/5 dolarlıkyatırım tavsiyesi lazım

yılan ısırığı kasa ile parçalanmışi kasa almak mantıklımı, yada 5 doları aşmiyacak şekilde neye yatırabilirim ve lütfen 5 deları geçmesin
  17. H

Proje Ödevim için Yardım lazım Unreal Engine 4

ben yakında proje aldım programlama temeleri dersinden projem güzelbir oyun yapılması istenmişti bende hocayı etkilemek istedğim için bana karakter tasarımlar gibi veya oynda yapamadığım bazı kısımlarda yardım edecek bir arakadaş arıyorum yaşım 16 teşekürler 1732819210 bide yanlış anlamayın...
  18. H

Çözüldü✓ Asus dual rx 580 8 gb statik elektirik sorunu

kardeşim kasayı açıp ekran kartına dokununca ekran aninden beyaz oldu dxdiag bakınca 8132 den 7790 mg olmuş bunu nasıl düzelte bilirim
  19. H

Cs 2 yatırım tavsiyesi lazım

200 tl için bir silah yatırım tavsiyesi lazım yada kasa farketmez
  20. H

Çözüldü✓ Münütörüm ms olması normalmi

https://www.epey.com/monitor/msi-g2412f.html mönütörün kendisi bu sonuçları ise bu normalmi ? www.testufo.com/mprt#background=000000&foreground=ffffff&size=12&thickness=2&pursuit=0&ppf=12
Geri