Arama sonuçları: *

• Users: la_lienna
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Valorant hassasiyet önerisi

Merhaba valoranti 15.6 inçlik laptopdan oynuyorum 800 dpi bana daha uygun bana hangi sensivityi önerirsiniz?
  2. L

Ptt musterı hizmetleri

merhaba PTT musterı hızmetlerini arasam ve genelde onların geldiği saatte evde olmuyorum ve bunu telefonda söylesem teslimat saatini değiştirebilr miyim?
  3. L

AirPods pro 1. nesil alınır mı?

Sorum başlıktaki gibidir. Sahibinden de 1.300 TL'ye buldum almaya değer mi?
  4. L

AirPods 1. nesil şarj

AirPods 1. nesilin şarjı sadece lightning Le mi oluyor yoksa type c ilede olur mu şimdiden teşekkürler
  5. L

Replika iPhone 14 pro max alınır mı?

Günlük kullanım için alacağım instgram whaatsap x ve küçük oyunlar için sizce alınır mı 8599 tl ? link;https://www.kataravm.com/949-tl-iphone-11-full-ekran-32-gb-full-hd-wifi-4-5g-16-mp-6-5-inc-sifir-kapida-odeme-2-2
  6. L

Telefonuma doğrulama gönderiliyor fakat gelmiyor

Başlıktaki sorunu nasıl çözebilirım resmi note 13 bildirimlerinizi kontrol edin ve bir sayıya basın dıyor fakat kod gelmiyor telefonu yeni sıfırladım e postanarşist erişmek için yapıyorum
  7. L

İphone se 1 alınır mı ?

Sorum başlıktaki gibidir.Sınav senem, derslerime ağırlık veriyorum; sadece biraz sosyal medyada gezineceğim eğer kaldırıyorsa ve aileme ulaşmak için kullanacağım. Sizce alınır mı?
  8. L

Telefon gece sarjda bırakmak dogru mu

Telefon açısından demiyorum geceleyin yatarken taksam kalkinca alsam evde bir sıkıntı çıkar mi bir olumsuz durum
  9. L

Fake hesap nasil anlaşılır

Merhaba birinin fake olup olmadigindan şüpheleniyorum google lenste aratiyorum cikmiyor fakat bu fake olmadigini gostermes bunu gösteren bir program var mi forogeaflarin fake olup olmafigini sotleywn
  10. L

Ariston clas evo kombi auto modu

Ariston clas evo kombim var auto modunda çalıştırdığımda kombi 50 hatta 60 derece oluyor ama kullanım kılavuzuna baktığımda bu enerji tasarrufu saglar diyor gerçekten öyle mi?
  11. L

Lutristen epic games indirme

Linux 24.04 lts var lutrisi indirdim ve kurdum epic games indiriyordum en sonda error 256 code diyor return to falan filan diyot nasıl bunu çözebilirim? yani yükleyemiyorum ama lutris kurulu
  12. L

Rts devere dıışı bırakma

Linux ubuntu 24.04 kuruyorum ama kurulurken rts yi devre dışı bırakın diyor ne yapmalıyım biosa giriyorum rts diye bir şey yok bunun başka bir adı mı var ? lütfen yardımcı olun
  13. L

Mobil veriyi 4.5g de mi kullanmalıyım 3g de mi

Sorum başlıktaki gibidir.
  14. L

Windows pc ye macos kurma

Arkadaşlar flash bellegim var ama nasıl macos kuracağımı bilmiyorum adımları söylerseniz sevinirim
  15. L

Acer Aspire 7 A715 75G 522G alınır mı ?

sorum baslıktaki gibidir
  16. L

Matematikte soruda nasıl ilerleyeceğimi bulamıyorum

Sorum başlıktaki gibidir yani bir soruyu okudugumda ne yapıcagımı bilemiyorum yardımcı olur musunuz 8.sınıfım
Geri