200-300 TL arası kulaklık alıcam tavsiyeleriniz? Ben rampage x titan almayı düşünüyordum fakat birkaç ay önce 300 TL olup şuan 380tl olan rampage drop plusdada aklım kalmadı deil :'(
Arkadaşlar bilgisayarım mavi ekran verdi bilgisayar kapandıktan sonra açtım ama windowsa deil biosa atıyor çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
1596962727
Gigabyte anakart kullaniyorum
Bilgisayar mavi ekran verdi kapattım acamaya çalışıyorum Windows a giremiyor sadece bios a girebiliyorum lütfen yardım edinnn,sistemi incehesaptan satın aldım Windows 10 deneme sürümü kurulu
1080p 144hz freesync 27" bir monitöre sahibim bu monitöre 5500-6500 TL bandında hazır toplama bir sistem almak istiyorum (12 taksitle) önerileriniz nelerdir?
İnce hesap toplama robotunda ryzen 3600+ xfx raw2 5700xt yi 4500tl ye almayı ve kalan 2000tl ile de diğer parçaları uyumlu bir şekilde toplamak istiyorum fakat diğer parçaları seçmekte kararsızım.
İncehesapta gezinirken Rtx hazır sistemleri gördüm Rtx 2080 Super ekran kartlı sistemi sadece ramlari değiştirip satın almaya düşünüyorum .Yaklaşık 2 yıl sonra overclock yapmak için sisteme yeni bir anakart ve sıvı soğutma alabilirim. (6 ay -1 yıl kadar sonra da yeni bir işlemci alabilirim...