Arama sonuçları: *

• Users: 6trky9
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 6

Kulaklık önerisi 200-300 tl

200-300 TL arası kulaklık alıcam tavsiyeleriniz? Ben rampage x titan almayı düşünüyordum fakat birkaç ay önce 300 TL olup şuan 380tl olan rampage drop plusdada aklım kalmadı deil :'(
  2. 6

SSD gozukmuyorrrrr

Bilgisayarım biosta takılı kaldı Windows açılmıyor boot menü den ayarlamak istiyorum ama SSD gözükmüyor
  3. 6

Biosa atıyor windowsa girmiyor

Arkadaşlar bilgisayarım mavi ekran verdi bilgisayar kapandıktan sonra açtım ama windowsa deil biosa atıyor çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. 1596962727 Gigabyte anakart kullaniyorum
  4. 6

Windows 10 mavi ekran

Bilgisayar mavi ekran verdi kapattım acamaya çalışıyorum Windows a giremiyor sadece bios a girebiliyorum lütfen yardım edinnn,sistemi incehesaptan satın aldım Windows 10 deneme sürümü kurulu
  5. 6

Windows 10 mavi ekran verdi kapattım giremiyorumm

Windows 10 mavi ekran verdi kapadım bilgisayarı geri açmaya çalıştım ama windowsa girmiyor biosa girebiliyorum sadece
  6. 6

Freesync bı monitörde gsync kullanmak

https://www.incehesap.com/gamepower-gpr27c1ms144-curved-gaming-monitor-fiyati-43401/ Bu monitöre sahibim gsync kullanabilir miyim rtx 2060 super almayı düşünüyorum
  7. 6

1080p de 144 FPS verebilcek bilgisayar önerisi 5k-6.5k arası

1080p 144hz freesync 27" bir monitöre sahibim bu monitöre 5500-6500 TL bandında hazır toplama bir sistem almak istiyorum (12 taksitle) önerileriniz nelerdir?
  8. 6

6500 TL sistem Parça ve Uyum yardımı.

İnce hesap toplama robotunda ryzen 3600+ xfx raw2 5700xt yi 4500tl ye almayı ve kalan 2000tl ile de diğer parçaları uyumlu bir şekilde toplamak istiyorum fakat diğer parçaları seçmekte kararsızım.
  9. 6

İncehesap Ray Tracing Sitemleri Alınır Mı?

İncehesapta gezinirken Rtx hazır sistemleri gördüm Rtx 2080 Super ekran kartlı sistemi sadece ramlari değiştirip satın almaya düşünüyorum .Yaklaşık 2 yıl sonra overclock yapmak için sisteme yeni bir anakart ve sıvı soğutma alabilirim. (6 ay -1 yıl kadar sonra da yeni bir işlemci alabilirim...
Geri