Arama sonuçları: *

• Users: cevher_T
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

İnstagram sayfam hakkında

benim 2 adet Instagram sayfam var biri yapay zeka editleri üzerine biri bilim kurgu filimleri üzerine bir günde 50 reels atsam içlerinden en az 1-2 tane keşfete düşer mi maalesef her zaman atamıyorum video
  2. C

Kendi şirketimi kurmak istiyorum?

Merhaba ben 3 yıldır mobil uygulama sektörü hakkında bilgi topladım yüzlerce oyun uygulama sahipleri konuştum ve sonunda kendim bir Duolingo gibi proje yaptırmak istiyorum bu iş için işin ehli bir şirket ile anlaşma yapıp uygulamayı yaptiracam ama sonrasında uygulamayı geliştirmek için yazılım...
  3. C

Bu iş haram mı yardım lazım

Selamün aleyküm sohbet appim var ve ortak da var bu app'den para kazanmak haram mı çoğu profiller bot uygulama da
  4. C

Bu fiyatlar ne böyle

Merhabalar malum Steam de oyun fiyatları çok yüksek ve bazı kişiler para ödemeden torrent'den indiriyor torrent güvenilir mi indirdikten sonra tarama yapılıp kurulsa sorun olurmu
  5. C

Web sitemi kursam uygulama mı oyun mu yayınlasam ?

Merhabalar uzun zamandır aklımda bir mobil oyun yayınlama fikri var ama yazılım bilmiyorum o yüzden codecanyondan alıp reskin yaptırıp yayınlamak yerine wordpress ile teknoloji sitesi kursam ve sosyal medya da tanıtımı nı yapsam dahami etkili olur yazılım bilmediğim için wordpress ile kurmayı...
  6. C

Teknik servis sıvı metal soğutma uygularlar mı ?

Merhabalar ben Acer nitro Intel i5 12450H işlemci ve rtx 3050 8 GB ram var pubg CS2 88 92 derece bana normal gelmedi işlemciye limit de koydum bir fayda etmedi teknik servis göndersem onlar sıvı metal soğutma ve ram eklerler mi
  7. C

Laptop'um adeta yanıyor?

1 hafta önce vatan bilgisayar dan Acer nitro 5 Intel i5 işlemci ve rtx 3050 ekran kartlı laptop aldım 8 GB ram var ama cs2 de 100 FPS zor veriyor pubg PC versiyonunda ise 50 FPS düşük ayarlarda bazen 100 verdiyide oluyor her türlü şeyi denedim işlemciye limit koydum olmadı herşeyi yaptım az önce...
  8. C

Acer laptop alıp pişman olmak

Pazar günü Acer nitro 5 aldım Intel i5 işlemci ve rtx 3050 ekran kartı ram 8 GB ama cs2 gibi basit bir oyunda 100 FPS zor görüyor acaba oyun içi ayarlarda mi sorun var ve biraz zaman geçtikten sonra 80 derece üstünü görüyor bu laptopu Youtube de oyun testleri gayet iyi cs2 de 150 uatu görüyor...
  9. C

Yeni bilgisayarım nasıl ?

Dün vatan bilgisayardan bu laptopu aldım https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i5-12450h-rtx3050-4gb-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html Amacım yazılım öğrenmek ve oyun oynamak call of duty worzone pubg PC versiyonu ve GTA 5 yüksek ayarlarda kaç FPS verir
  10. C

Sizce bu laptoplar dan hangisini almalıyım

Merhaba yazılım günlük kullanım için ve oyun için almayı düşünüyorum oyun olarak call of duty worzone 3 pubg rdr2 gta 5 için ideal olur bütçem sınırlı internet den almayı düşünmüyorum sağlam gelir mi gelmez mi...
  11. C

25.000 TL laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum ilk sorum 25.000 TL vatan bilgisayar dan laptop almak istiyorum internetten alınca malum herhangi bir sorunda değişim için baya bekliyoruz amacım kodlama öğrenmek ve oyun oynamak için oynadığım oyunlar gta 5 call of duty worzone ve pubg bu fiyata tavsiyeniz...
Geri