Arama sonuçları: *

• Users: oldxkool
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım 4pin anakarta 3pin fan bağlamak

Dostlar merhaba. Geçtiğimiz aylarda yeni bir sistem topladım. Kasanın fanları MSI. ve Girişi şu şekilde; Ancak ana kartın üzerindeki giriş şu şekilde; Problem şu, fanları ana karta bağlayamıyorum böylelikle fan rgb ve hız kontrolü yapamıyorum. Bunları bağlamanın bir yolu var mıdır...
  2. O

Öneri Kule tipi soğutucu önerisi

Merhabalar. Amd ryzen 5 7600 işlemci ve MSI A620M-E anakart'a uyumlu, bütçeyi çok zorlamayacak F/P ürünü kule tipi soğutucu tavsiyesi yapabilir misiniz? Teşekkürler
  3. O

Ekran kartı rgb sorunu

Selamlar. Geçtiğimiz haftalarda yeni sistem kurdum. Msi geforce rtx 4060 ti 16gb gaming x ekran kartım var. Ekran kartının üzerindeki rgb ışıklandırma oyuna girdikten kısa bir süre sonra sönüyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar yanıyor. Msi uygulamasından kontrol ettiğimde ışıklandırmanın...
  4. O

İşlemci ısısı normal mi?

Dostlar öncelikle herkese merhaba. Ben geçtiğimiz hafta bir sistem dizdim. Bu hafta birkaç oyunla ve testlerle sistemi test etmek istedim. Sistemimde; Msi Pro A620M-E anakart, Amd Ryzen 5 7600 işlemci (Stok soğutuculu), Msi Geforce RTX 4060 Ti 16GB ekran kartı,, Kingston 1TB SSD, GSKILL 32GB...
Geri