Arama sonuçları: *

• Users: JustDenton
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

MP600 PRO LPX vs Kingston Fury Renegade

Merhaba, İndirimler arasında gözüme çarpan iki adet SSD oldu. Corsair MP600 PRO LPX Kingston 1TB Renegade Sizce bu iki SSD arasından hangisini seçmek daha mantıklı olacaktır. Corsair'e birazcık daha sıcak bakıyorum sebebi ikiside neredeyse benzer SSD'ler ama Corsair üzerinde bulunan soğutucu...
  2. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Merhaba, Bu akşam saat 7 civarında bir Özel Halk otobüsü tarafından sağ arka kapım ile çamurluğun bitimine darbe yedim. Bu noktada araç şöförü araçtan iner inmez sinyal vermediğimi söyleyerek üste çıkmaya çalıştı ardından kameramın olduğunu isterse gelip bakabileceğimizi söyledim ve izlediğim...
  3. J

Çözüldü✓ 7900 GRE ve 7800x3D Sistem nasıldır?

Merhaba, Resim üzerinde bulunan sistemi hazır sistem üzerinden birazcık şekillendirerek oluşturdum nasıldır acaba fikirlerinizi belirtebilir misiniz? Kasa, PSU, işlemci ve anakart uyumu hakkında çok bir bilgim yok bu konular üzerinde daha çok durursanız sevinirim.
  4. J

4070 TI Super Sistem Nasıldır?

Merhaba, Önümüzde ki ay içerisinde bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Bütçem 55k ile 60k aralığında ve vade farksız taksitli olması çok daha iyi olacaktır. Şu an için Vatan Bilgisayar'ın hazır sistemlerinden giderek kendime 4070 Ti Super'li bir sistem buldum ama vereceği performanstan veya bu fiyat...
Geri