Arama sonuçları: *

• Users: HYAyaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HYAyaz

Donanım Arşiv'den 30.000₺ Intel Arc B580 12gb - Intel Core Ultra 5 225f Sistem

Forumu kullanıp Donanım Arşivi kanalı takip etmeyen varsa diye paylaşıyorum Abdullah abi yapmış itopya işbirliğinde, değerlendirilebilir fp. Detaylı youtube videosu incelemesi ve oyun testleri var. BİLGİSAYARIN LİNKİ: https://www.kisa.link/xkBKE Video:
  2. HYAyaz

Unlost'dan 20 Adet Her Bütçeye Fiyat Performans Sistem! 9 Ay Farksız Taksit

Sistemlerin hepsi mükemmel fiiyatda değil normal fiyatlarda olanlar var, son kullanıcıya yönelik olarak taksit imkanları güzel sunulmuş. Zaten Amazon ve Teblion işbirliğinde yapılmış sistemler. Her bütçeye hitap etmesi ve 9 ay vade farksız taksit imkanı olması güzel...
  3. HYAyaz

Çözüldü✓ Msı Mag242f ve Mag244f Farkları Nedir?

Bu iki monitör arasındaki farklar nelerdir arkadaşlar? birbirinden tamamen farklı modeller ama özellikleri birebir aynı. Farkları nedir acaba. Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum fakat 242 ve 244 arasındaki fark ne monitlerde
  4. HYAyaz

Öneri Ips Panel Monitör Önerileri

Merhabalar, 1.5 senedir TN panel kullanıyorum ana monitörüm kırıldığı için, yeni bir monit almayı düşünüyorum ama yakın zamanda pc alacağım ve onunla beraber 4k oled bir monitör alacağım. Şuanlık sadece idareten 144-200Hz arası IPS panel bir monitör arıyorum. Yeni monitör alınca yan monitör...
  5. HYAyaz

🔥İndirim 60K Gainward RTX 5060 TI 16 GB | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | 1 TB SSD

Video izlerken Rraenee "Mert" abinin sponsorluğunda gördüm sistemi, 16GB DDR5 ve 5060TI 16GB için 60K güzel fiyat geldi bana. Sistem almayı düşünenler varsa F/P, sponsorlu sistem olduğu için. LİNK: https://www.incehesap.com/taurus-silver-oem-paket-fiyati-45604
  6. HYAyaz

CS2 VE STEAM SUNUCULARI ÇÖKTÜ...

ARKADAŞLAR SA ÖNCELİKLE STEAM SUNUCULARI ÇÖKMÜŞ DURUMDA BİLGİLENDİRMEK İÇİN AÇTIM BU KONUYU. ANLIK OLARAK STEAM SUNUCULARI ÇÖKTÜ. AŞAĞIDA İSE downdetector.tr sitesinden alınmış bir görsel vardır. sorunu kendinizde zanntemeyin genel olarak steam'de bir sorun var son 20 dakika içerisinde 5000 den...
  7. HYAyaz

Yardım !BIOS! ErP Ready ve PCI-E aynı anda açamazmıyım?

SA beyler. Setupta USB üzerinden çalıştırdığım baya bir aydınlatma var ve BİOS ErP Ready ayarı kapalı olduğu için bunlar pcyi kapatmama rağmen çalışıyor. ErP Ready ayarını kapattığımda da otomatik olarak Power On PCI-E ayarı da otomatik olarak kapanıyor. Fakat ben Wake On LAN kullanıyorum yani...
  8. HYAyaz

CHAT GPT KAPANDI MI??

Daha sabah Chat GPT'yi kullanabiliyorum. Şuanda ne telefonda ne de PC de çalışmıyor. Bir arkadaşımda da aynı durum var. Sizde surumlar nasıl, kullanabiliyrmusunuz. Arkadaş hadi Discortu kapattınız onu kapattınız bunu kapattınızda niye Chat GPT Kapatılır.
  9. HYAyaz

N A S I L S I N I Z ?

sa herkese. bugün hiç hal hatır soran oldu mu nasılsınız?
  10. HYAyaz

BİLGİSAYARIMI GELİŞTİRECEĞİM İLK HANGİ PARÇASINI DEĞİŞTİRMELİYİM??

sa beyler bilgisayarımın iç donanımını geliştirmeyi düşünüyorum. Ben kısacası şu şekilde düşündüm; öncelikle işlemciyi değiştiriyim, işlemci değişince anakartın nes,li uymadığı için anakartda değişeceğinden hazır anakartı da değiştirmişken DDR5 e geçeyim diyorum o yüzden bana şuan sadece işlemci...
Geri