Arama sonuçları: *

• Users: Hasasl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hasasl

PC video editleme öneri

Arkadaşlar PC aldım ve YouTube kanalı açıp edit videoları yayınlayacağım . PC biraz kötü bana kolay basit bir edit programı önerir misiniz?
  2. Hasasl

Acıl toplama PC öneri

Arkadaşlar 12000 bin TL ye monitör +klavye + sistem olan bir öneri verir misiniz. Valorant ve vs oynatsın 70-80 fpslerde veya ustunde
  3. Hasasl

Laptopa Windows 11 kurma

Arakadaslar HP laptopum çok doldu bende sıfırdan Windows 11 kuruyorim şuanda . Windows 11 kurulma kısmında laptopa ama laptopum şarjı 50-60 civarindaydı şarjı islemdeyken bitmez degilmi
  4. Hasasl

Kuzene PC toplama-öneri

Arkadaşlar kuzenim liseye geçti ve ona PC toplama sözüm vardı ona PC toplayacağım bana 10000-12000 TL oyun oynayacak bir sistem önerir misiniz sistem + monitör 12000 TL
  5. Hasasl

Laptop a ekran kartı takabilirmiyim

Laptop um HP 14s-dq3005nt , ben laptopumun performansından şikayetçiyim bu yüzden ram ve SSD takviyesi yaptım ancak ekran kartını değiştirmek istiyorum . En ucuz harici ekran kartı fiyatı nedir ve laptop acaba bunu destekler mi ? / Laptopa Rx550 veya Rx570 takcam
  6. Hasasl

Laptop için ram öneri

https://photos.app.goo.gl/YA8h9WJSQqdySCqM8 arkadaşlar fotografları paylasamdım hata verdi o yüzden burdan atiyorum bunlara göre benim laptopa 16 GB ram yapmak istiyorum 2×8 tam takabilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim
  7. Hasasl

Laptop için ram tavsiyesi

Arkadaşlar laptop da 2 ram yeri var ve bende 4 GB yerine iki adet 2×8 GB ram almak istiyorum acaba hangi ram almalıyım link atabilirmisiniz
Geri