Arama sonuçları: *

• Users: usere
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

30-35k arası sistem önerisi

merhaba max 35k olcak şekilde monitör dahil sistem önerir misiniz arkadaş için soruyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  2. U

Fiesta lastik ebatları hakkında

Öncelikle merhaba 2014 model fiesta aracımızda önceki sahibi 185/60/15 lastik kullanmış orjinal ebatları hakkında çok karışık bilgi kirliliği var kullanıp deneyimleyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim ayrıyeten yazlık lastik önerileriniz varsa iyi olur bütce sorunu yok
  3. U

Windows 11 home etkinleştirme

Arkadaşlar Windows 11 home sürümünü kullanıyorum etkinleştirmek için key fln baktım bulamadım 11 pro keyleri var fakat onlar etkinleştirmekte başarılı olurmu aranızda deneyen varmı veya nasıl 11 pro sürümüne geçebilirim öneriis olan varmı ? Key linki flnda atabilirsiniz acill ..
  4. U

Casper laptop bakımı hakkında

Arkadaşlar casper gaming laptopu kullanıyorum daha önce hiç bakım yapılmadı alalı 8 9 ay oldu ısınmaya başladı caspere göndermek mi mantıklı yoksa normal bir tamirciye vermekmi casper çok bekletirmi daha önce gönderen varmı aranızda
  5. U

1500tl kulaklık önerisi

Rahatlık olsun mikforon olsun kulaklık önerilerinizi bekliyorum havit H2002p kullandım küçük geldi + mikforonuda kısa gibi belkide bana öyle geldi iade ettik şuan kulaklık arayışındayım bütçe üstüne azda olsa üstüne çıkılır sorun yok
  6. U

T60 klavyelerde f1 f2 tuşlarını kullanma

Arkadaşlar %60 klavyelerde f1 f2 gibi tuşları nasıl direk kullanılabilir atıyorum fivem oynuyorum f3e direk basmak istesem fn+f3 mü yapmak lazım bunun bir ayarı vs yokmu?
  7. U

Discord ses sorunuuu

Dc ses gelmiyor ve gitmiyor+ ekran paylaşma çalışmıyor çözümünü bilen varmı çıldırmak üzereyim bilenler yardımcı olursa sevinirim (operadan giriyorum
  8. U

Dc ses gelmiyor ve gitmiyor + ekran paylaşmada kullanılmıyor

Arkadaşlar operadan giriyorum dcye ekran paylaşma ses vs hiç bir şey çalışmıyor sadece sunucular mesaj göndermede sorun yok bunu nasıl düzeltebilirim acil yardımcı olurmusunuz sesler gelmiyor karşıyada gitmiyor
  9. U

Discorda nasıl girilir

Arkadaşlar dcye erişebilmek için en güvenli vpn veya yol nedir yardımcı olurmusunuz ? Ping felan çıkarmazsa iyi olur ztn sürekli kullanmıyacam
  10. U

Laptopu açarken ami tm yazısı

Arkadaşlar pcyi açarken anlık bazen 2 saniye kadar ami tm yazısı çıkıyor bunun sebebi nedir bilgim yokta 2 saniye sonra birden gidiyor garip🤔
  11. U

Çözüldü✓ Laptop bakımı kaç ayda bir yapılmalı

Arkadaşlar laptopu alalı 6 ay oldu ne zaman temizletmek lazım günlük ortalama 2 3 saat kullanıyorum bazen 2 günde bir felan bence bi 6 ay daha gider gibi açıkcası temizletmek için güvendiğim birileri yok fanlara bakınca üstünde uzak tefek tozlar görünüyor sıcaklık değerleri halen normal gpu 50...
  12. U

Ekran kaydı alırken ses kaydetmemesi

Arkadaşlar merhaba Bluetooth kulaklık ekran kaydı alırken sesi desteklemiyor ve ses kaydetmiyor fakat Bluetooth kulaklık kullanmadan alınırsa sesi kaydediyor ama eskiden bi ayarla düzeltmiştim Bluetooth ile ekran kaydı almayı telefona imei atılıp sıfırladıktan sonra bu özellik devre dışı kaldı...
  13. U

Ssd önerisi laptoppp

Arkadaşa 500gb yada 1tb fp olcak bir ssd lazım laptop için m2 önerirseniz sevinirim
  14. U

Çözüldü✓ Fivem harita sorunuuu

Arkadaşlar rtx 4060 32g ram 1tb laptop kullanıyorum fivemde harita bu şekilde yüklenmiyor bazen sebebi nedir 50 70fps arası oynuyorum aslında grafiklerdemi sorun var pc demi?
  15. U

25k sistem toplama önerisi

Arkadaşlar 25kya acil monitör kasa dahil sistem önerir misiniz? rtx 3060 veya 4060 felan en kötü 16 ram
  16. U

Max 1000tl klavye önerisi

https://ty.gl/tib13w9yk3ao6 sizce bu nasıl
  17. U

1000tl bandında Kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar Forumlarda sürekli denk geldiğim bir kulaklık 2 modeli arasında kaldım rgb takıntım yok usb ve jack farkı varmış hangisi daha iyi olur sizce hangisini almalıyım veyahut almaya değermi daha iyileri varmı bu fiyata önerileriniz olursa sevinirim https://ty.gl/2fnwqeiax1k8p...
  18. U

cmd ile windows etkinleştirdim

merhaba arkadaşlar cmd ile windowsu etkinleştirdim bilgisayara herhangi bir zararı varmı acaba sıfırlamama gerek varmı oem kod alıp direk girsem sorun olurmu önerileriniz nedir pcyi sıfırlamaya üşeniyorum nasıl kurulum yapcağımı bilmiyorum arkadaş kurmuştu 1 ay sonra toplu etkinleştirme sona...
Geri