Arama sonuçları: *

1. H

NZXT Kasa + Sıvı Soğutma Yerine F/P Parçalarla Sistem Düşürme Fikrim

Selamlar, 45K'ya hazır sistem buldum. İçinde: Ryzen 5 7600 RTX 5060 Ti 16GB 16GB DDR5 1TB SSD NZXT kasa + sıvı soğutma var Ben bu kasayı (~8K) ve sıvı soğutmayı (~6K) söküp satıp yerine: DeepCool CC560 V2 (3.5K) Thermalright Assassin X (1K) almayı düşünüyorum. Toplamda sistem bana...
  2. H

Palit 4060ti 16gb vs sapphire pure 7700xt

Merhaba bu hafta içinde acemi olmama rağmen parça parça masaüstü bilgisayar alacağım sizce hangi ekran kartı daha iyi? Neredeyse fiyatları aynı
  3. H

2. El sapphire nitro rx 6900xt se furmark testi nasıl?

Testin videosu da var eksik görüntü olmasının nedeni fotoğraf şeklinde atınca kalitenin düşmesi isteyen hocalarım olursa videoyu da atarım
  4. H

Kötü internet varken pc alınır mı?

Başlıkta yazdığı gibi iyi denecek bir pc alabilirim ancak internet kötü sizce pc alınır mı bu durumda? (İlk bilgisayarım olacak alırsam eper)
  5. H

Pc ve internet hakkında

Merhaba yakın zamanda pc alacağım ancak interneti komşudan alacağım ben zemin katta komşu ise 3. Katta olacak biliyorum internet kalitesi kötü olacak pkei bunun için siz ne önerirsiniz?Her türlü önerinizi bekliyorum
  6. H

Ryzen 5 7600 için soğutma önerisi

İlk defa pc topluyorum, ryzen 5 7600 için soğutma arıyorum hava/sıvı farketmez bütçem 3 bin tl civarı
  7. H

Kasa ve soğutma uyumlu mu?

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.gaming.gen.tr/urun/533588/bitfenix-infinity-fang-argb-temperli-cam-usb-3-0-atx-siyah-750w-80-bronze-gaming-kasa/&ved=2ahUKEwiHgtixv9KJAxUASvEDHQhLPFcQFnoECBoQAQ&usg=AOvVaw1xRGDkJnvl-olp_oZpQwC0 Linkteki Kasa ile...
  8. H

Hazır sisteme bakar mısınız?

Merhaba donanım arşivi YouTube kanalına atılan hazır sistemi kendimce düzenledim göz atarsanız sevinirim. (farklı önerilerinize açığım)
  9. H

Lütfen yardım eder misiniz?yazdığım 3. Konu

Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum detaylı şekilde yardım etmek isteyen olursa sevinirim, Bütçem 45bin tl civarı öyle ağır oyunlar oynamıyorum,zaten ilk bilgisayarım olacak.Öncelikle ekran kartını amd seçmek istiyorum fiyattan dolayı(7700xt). İşlemci 7600 gibi düşünüyorum.Anakart b650 olacak...
Geri