Arama sonuçları: *

1. I

MONITORUM 60HZ DE BOZULUYOR

Görseldeki gibi hz düşürünce altta dalgalanmalar oluyor görüntü baya bozuk 240hz ye çektiğimde çok aşırı nadir de olsa bozulma oluyor ama rahatsız ediyor sizce nedir sorun?
  2. I

PC kasıyor mavi ekran veriyor yeniden başlatınca düzeliyor

Selam arkadaşlar konuyu açık açık yazayım bilgisayarıma bazen bir şey oluyor kasıyor ses patlıyor ve wifii bağlantısını falan kesiyor oyun oynarken de az önce yaşadım sonra gittim görev yöneticisinden baktım işlemcim zaten boşta 5ghz çalışıyor, olay görüntüleyicisinden de kernel power diye bi...
  3. I

Sistemim Fiyatına Değer mi?

Merhabalar sistemim sizce fiyatına değer mi 100.000tl civarına toplandı ve bunu hiç düşünmemiştim özellikleri yazayım Ekran kartı: Asus Tuf RX 7800 XT OC Edition İşlemci: Ryzen 7 7700X Anakart: Asus B-650M E Wifii Ram: Kingston 16x2 6000Mhz Ram Ssd: 2tb Kingston Monitör: Asus 260hz Fast Ips 2k...
  4. I

RX 7800 XT ÇÖKME SORUNU

Arkadaşlar merhaba gerçekten şu sorun iyice keyif kaçırmaya başladı. Sistemim gayet akıcı çalışıyor 2k da yüksek fps değerleri alıyorum fakat ansızın çöküyor anlamıyorum. Az önce bf1 de yaşadım dx12 hata verdi sürücü zaman aşımı hatası geldi daha önce de birçok oyunda çöküyordu napacağım en ufak...
  5. I

Bilgisayarım mavi ekran verdi

Oyun oynarken bi anda mouse laglanıyor cok yavas calışıyor ses patlıyor ve internet bağlantısı kopuyor sonra crash verip mavi ekran veriyor nedeni nedir ne yapmam gerek?
  6. I

Çözüldü✓ Oyunlarda grafikler gölgeler geç yükleniyor normal mi

RDR2 oynuyorum bazen npcler yaklaşınca yükleniyor ya da gölgeler takılıp yaklaşınca yükleniyor dokular hafif bozuluyor gibi ufak tefek ama rahatsız ediyor bu normal mi sistemim de yetersiz değil vram sorunu yok ram sorunu yok driverlerim güncel darboğaz da yaşamıyorum ve yüksek fps alıyorum ama...
  7. I

RDR2 Ekran kartı hafif takılma

Merhaba rdr2 de bazen fps im 100 lerdeyken hafif takılmalar yaşıyorum ve bu sinir bozucu olabiliyor afterburner açıp da baktım bi ara ekran kartı kullanımı %98 den %65 falan düştü rdr2 içi ayarla mı alakalı bilmiyorum. Sistem: Rx 7800 xt R7 7700X 32gb ram 2tb ssd
  8. I

RX 7800 XT EKRAN KARTI ÇÖKMESİ

Ekran kartım TLOU1 TLOU2 oyunlarında 100-150fps i rahatlıkla 2k ultra ayarlarda veriyor lakin aniden çökme meydana geliyor oyunda. Önceden de nadir de olsa çöküyordu ama 2-3 gündür oynuyorum 5-6 kere çöktü. Amd yazılım hata ve naughty dog hata raporu karşıma çıkıyor çözümü var mıdır?
  9. I

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM AŞIRI GEÇ AÇILIYOR!!

Özellikler Ryzen 7 7700X Asus B-650M anakart 32gb ddr5 ram 2tb ssd RX 7800 XT ekran kartı Windows11 işletim sistemi Bu sistemde bilgisayarım 90 saniye açma süresini buluyor hızlı başlatma açık virüs taraması ssd sağlık testi fast boost hepsi açık fakat 90 saniyeyi buluyor idealine baktığımda...
  10. I

Çözüldü✓ TEXTURE VE FPS SORUNU

Arkadaşlar bu sorun baya sıktı. YT de bakıyorum sistem ekran kartı hariç adamın sistemden kat kat iyi hatta yaziyim Ekran kartı: RX 7800 XT Anakart: Asus B-650M RAM: kingston 32gb 6000mhz SSD: kingston 2tb İşlemci: Ryzen 7 7700X Soğutma sorunu yok ben rdr2 ultra ayarlar 45fps alıyorum ayarların...
  11. I

OYUNLARDA KAPMALA GEÇ YÜKLENMESİ

Merhaba. RX 7900 XT ekran kartımda rdr2, last of us part 1, cyberpunk2077 gibi grafik oyunlarında (rdr2 daha sıklıkla) kaplamalar bozuluyor nadir de olsa geç yükleniyor rdr2 de npcler belli mesafeden görülüyor falan. Sorun araştırdığımda hard disk tabanlı demişler fakat kingstonun 2tb ssd (yazma...
  12. I

Çözüldü✓ Klavyem oyunlarda değişik bir laga giriyor acil yardım

Yeni bir pc topladım. İlk bu sorun yoktu klavyeden monitore ekran kartina kadar asustan. Normalde klavye iyi calisiyor sorun yok fakat nedense coğu oyunda (rdr2 valo lol) gibi oyunlarda klavyem ne bastiysam 5 6 saniye sonra algiliyor ekrana droplar giriyor ani fps dususleri cs de 300 ken bi anda...
  13. I

Çözüldü✓ Yeni pc topladım sorunu bitmiyor acil yardım

Uzunca açıklayacağım sistem bilgilerim rx 7800 xt ryzen 7 7700X işlemci 32gb ram bir bilgisayar topladım hepsi kurulu geldi, asusun kendi ürünü anakart da ekran kartı da ama sorun bitmiyor. Testlerdeki fps değerlerinin yarısını alıyorum desek yeridir. Üstelik geç açılıyor biostan ram hizini...
  14. I

Çözüldü✓ rx 7800 xt ile minecraftta 100fps gecemiyorum

sistem:rx 7800 xt r7 7700X 32gb ram sistemyeni geldi cok ayar yapılmadı ama driver falan kurdum minecraftta falan deniyim dedim normalde 300 veriyor 100 falan dusuyo shaderle gireyim diyorum 15fps vesaire minecraft orjinal 4050li laptopta bile 1k falan verebilirken neden böyle?
  15. I

Laptobum rtx4050 i5 13500H işlemciye sahip ama lolde aşırı düşük fps veriyor

Laptobu ilk aldıgımda lolde 800fps bile görebilirken (1 sene anca oluyor) şuan 60 ı zor görüyor 100 derece gördüğü oluyor temizletmeye götürdüm fakat herhangi bi toz moz bişey yok termal macun yenileteli 2 3 hafta anca oluyor HP Victus 15 laptobum ve aşırı ısınıyor
Geri