Arama sonuçları: *

• Users: Anfeidrol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Anfeidrol

Bios'tan Domain kullanıcısı ekleme

Domainimde Active Directory üzerinden oluşturulmuş hazırda bir kullanıcım var. Bu kullanıcıyı bilgisayara login olmadan bios üzerinden ekleyebilir miyim ?
  2. Anfeidrol

LENOVO LOQ 15ARP9 R7 - RTX4070 MİLİSANİYELİK DROP

DOSTLAR LENOVO LOQ 15ARP9 R7 - RTX4070 pc sahibiyim. 2X16GB DDR5 RAM TAKILI. LAST OF US OYNARKEN HER ŞEY ÇOK İYİ 140-150 FPS ALIYORUM FAKAT MİLİSANİYELİK BİR DROP OLUYOR VE BU SUREKLI OLUYOR. AYARLARI KISSAM DA AÇSAM DA AYNI. NEDEN KAYNAKLANABİLİR ?
  3. Anfeidrol

Ekran kartı fanları sürekli full güçte çalışıyor.

Merhaba, msi gtx 1080 ekran kartının fanları pc boşta da olsa yük altında da olsa %100 ve cok sesli çalışıyor. msi afterburner işe yaramıyor. Yardımcı olabilecek var mı ? Evde elektrikli süpürge çalıştırıyor gibiyiz.
  4. Anfeidrol

THERMALTAKE S200 TG Kasaya 360mm sıvı soğutma

THERMALTAKE S200 TG marka kasam var. 360mm sıvı soğutma satın aldım. Ön panele takmak istiyorum. Üst tarafa da egzoz fan şeklinde 2 adet fan takmak istiyorum. Uygun mudur ?
  5. Anfeidrol

R7 7700X - ASUS Prime A620M-K anlık ısı artışı sorunu

Merhaba, Başlıkta belirttiğim işlemci ve anakartı sıfır satın alıp cooler master hyper 212 black duo fanla destekledim. Kullanmaya basladım. Bios güncel ve bios ayarlarım default. Msi Afterburner programından takip ederken gördüğüm sonuç ise pc boşta iken işlemcinin standart sıcaklığının 45-50...
Geri