Arama sonuçları: *

• Users: Emreaaaaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Pes mobile myclup ne zaman indirim olur

E football pes mobilde myclup ne zaman indirime girer bilen varmi veya tahmini
  2. E

Ayagimda nasr var gecmiyo

Şimdi ayağımda 6 7 aydır nasr var 14 yaşındayım Bi türlü geçmiyor 1 ay önce ayak solüsyon aldım yine geçmedi ne yapmalıyım doktora gerek varmi
  3. E

Tl laucher hata acil yardim

Tllaucher 1.17.1 indirmek istiyorum ama olmuyor silip tekrar yükledim yine olmadı ne hatası bu azonce güncelledim.ekran kartını hala aynı hata acil yardim
  4. E

Pro soccer online alinirmj

Pro soccer online 100 tl alinirmj
  5. E

Pes 1k mycluba ne yapilir

Kadro böyle 1k mycluba ne yapmalıyım acil cvp pls
  6. E

E football pes 1k myclup ne yapim

Peste. 1k myclub aldım ne yapım kadro boyle
  7. E

Pes 1k myclup var ne yapmaliyim

Pes de. 1k myclub aldım.sizce ne açıyım.veya ne yapım bale paketini 10 lu denemeye degermi
  8. E

Agzimda beyaz Mantar gibi bisey var heralde aft nasil gecer acil cevap

14 yaşındayım ağzımda 2 tane pamukcuk,aft var beyaz katman gibi tam ne olduğunu bilmiyorum aciyo nasıl geçer biri dudağımın iç kısmında diğeri ağzımın altında dişlerin altinda
  9. E

Agzimda 2 tNe pamukcuk var ne yapmaliyim

14 yaşındayım ağzımda 2 tane pamukcuk,aft var beyaz katman gibi tam ne olduğunu bilmiyorum aciyo nasıl geçer biri dudağımın iç kısmında diğeri ağzımın altında dişlerin altinda
  10. E

Steam 3 oyun 50 tl item satista dolandircimi acil cvp

Item satışta istediğin 3 oyun 50 tl diye satiliyo dolandırıcılık mi yoksa ne neden bu kadar ucuz almalımym
  11. E

Item satis steam 3 oyun 50 tl ceval acil

Item satışta istediğin 3 oyun 50 tl diye sayiliyo dolandırıcılık mi yoksa ne neden bu kadar ucuz almalımym
  12. E

Kopya cekmedigim halde kopya cektigim dusunuluyor

Derslerde hep uyuyorum bide ozel okul hocalarda benim dersleriminin kötü olduğunu düşünüyor hep. matematikte yüksek not almışım hocada kopya çektiğimi düşünüyor bide şansıma arkamda oturan çocuk okulda 100 alan tek kişi 9 larda ne yapmalıyım farklı Bi sınav yapıcam diyor ama yüksek ihtimal çok...
  13. E

Cok gucsuzum ne yapmalıyım

cok gucsuzum 9.sınıfım biri bana vurduğunda karsılık veremiyorum bu nedenle surekli vuruyorlar ne yapmalıyım 1730225615 spora gitsem yasım kucuk
  14. E

Ozel okul sınıf değiştirme vaarmı

ozel okulda sınıf değiştirme varmı suan bilen varsa lütfen yazsın
  15. E

dıslanıyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım

9.sınıfım kendi sınıfımda dıslanıyorum o yuzden yan sınıfla takılıyorum ama yan sınıfta bir çocuk sürekli beni dışlıyor soru soruyorum sana ne diyor surekli vuruyor ve diğer arkadaslarımı yalan soyluyor onlara arkasından konustugumu soyluyor(konusmuyorum) mesela maç oynarken 3E3 üz 3'e 4 olunca...
  16. E

arkadasım beni dıslıyo ve diğerlerine ylan soyleyip bana karsı dolduruyo

9.sınıfım kendi sınıfımda dıslanıyorum o yuzden yan sınıfla takılıyorum ama yan sınıfta bir çocuk sürekli beni dışlıyor soru soruyorum sana ne diyor surekli vuruyor ve diğer arkadaslarımı yalan soyluyor onlara arkasından konustugumu soyluyor(konusmuyorum) mesela maç oynarken 3E3 üz 3'e 4 olunca...
  17. E

arkadasım beni dıslıyo ve diğerlerine yalan soyleyip bana kusturuyo

18. E

Okulda dislaniyorum ne yapmaliiym

Ozel Okulda 9.sinifim Arkadaşlarım grup kuruyor beni almıyor yanlarına gittiğimde beni umursamiyorlar zaten sınıf 15 kişi 7 kız 8 erkek hepsi arkadaş ama ben dislaniyorum ne yapmalıyım pek utangaç da değilim
Geri