Arama sonuçları: *

• Users: Mhsd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Attack shark x82 pro he alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/attack-shark-x82-pro-he-hall-effect-rapid-trigger-snaptap-mekanik-klavye-75-dizilim-manyetik-switch-p-HBCV00009UBC0F?magaza=Meyer%20Gaming Sizce alınır mı? Ya da 4500 TL’ye alternatifleri var mı?
  2. M

4K bütçeye kablosuz manyetik switchli klavye önerisi

4k bütçem var önerebileceğiniz varsa lütfen önerin çekinmeyin kablosuz olmasına dikkat ederseniz sevinirim şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.
  3. M

Sistem mavi ekran hatası veriyor.

Sistemimde herhangi bir oyuna girdiğimde 5 dakika sonra oyun atıyor bazen mavi ekran veriyor veya sistemdeki uygulamalara girmiyor. Ayrıca bi ikon açılmıştı üst satırda system error alt satırda memory ile ilgili bir şey yazıyordu ss almadım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. M

RX 7700 XT mi? yoksa RTX 4060Tİ 8gb mı?

sizce hangisi?
  5. M

1080p monitör önerisi bütçe 6000₺.

144hz üstü olmalı kromik ve ghosting olmamalı şimdiden teşekkürler.
  6. M

Çözüldü✓ 6000tl geçmeyecek monitör önerisi

Dediğim gibi 6000 tl yi geçmeyecek 144 hz olmasın 144 hz üstü olsun ghosting sorunu olmamalı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  7. M

Çözüldü✓ Yeni pc topladım görüntü gelmiyor.

Arkadaşlar ben yeni pc topladım fakat pc ye ekran gelmiyor. Anakart: Asus A620M-K İşlemci: amd ryzen 8400f am5 anakart şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
  8. M

Çözüldü✓ Nvidia RTX 3060 mı alınmalı yoksa RTX 4060 mı alınmalı?

İki ekran kartı arasında kaldım başka öneriniz olursa bütçem 14k şimdiden teşekkür ederim
Geri