Arama sonuçları: *

• Users: deixina
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Çözüldü✓ AM4 BÜKÜK PİNLERİ DÜZELTTİM ÇALIŞIR MI

Merhabalar, geçenlerde 3500x 2. el alınır mı diye konu açmıştım bugün işlemciyi almaya gittiğimde işlemci sahibi işlemciyi kutusuna koyarken güç uygulamış köşedeki pinler bükülmüş, ücretsiz verdi satamam zaten seni de yordum buraya kadar al götür belki düzeltirsin dedi, eve geldim köşedeki...
  2. D

RYZEN 5 3500X Alınır mı

İyi forumlar, elimde iki sistem var, ryzen 5 1600 AF ve i3 10100F olmak üzere, şuan oyun için 10100F + rx570 kullanıyorum, ryzen 5 1600 AF yerine 2. el 1000 TL'ye ryzen 5 3500x alıp oyun için onu mu kullansam yine rx 570 ile yoksa 10100F den devam mı? ya da 1600AF de yeterli mi? Max bütçem bu...
  3. D

Yardım Turknet DSL imi kesti

öncelikle selamlar umarım güzel bi yaz geçiriyosunuzdur, bi konuda yardıma ihtiyacım var 1 ay önce turk telekomdan turknete geçiş yaptım, bana 43 megabit alcaksın demişti altyapı sorgu ve konuştuğum kadın, baktım 22 megabiti geçmiyo, genelde de 18 20 arası devam max download. 1 ay bekledim hala...
  4. D

AJ159 APEX için kablo önerisi

Selamlar, ajazz aj159 apex almıştım ancak dongle sürekli bağlantıyı koparıp geri bağlanıyordu ben de dongle'da sorun var sanıyordum temudan değişim istedim imkansız olduğunu paramı iade edeceklerini söylediler. Ben de paramı iade etmelerine rağmen sinirlenmiştim stok olmadığından yenisini...
Geri