Arama sonuçları: *

• Users: Burak001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

İNTERNET VAR AMA PCDE ETHERNET KABLOSU TAKILI OLDUGU HALDE İNTERNET VERMİYOR

SELAMLAR HERKESE SUPERONLİNEDEN TURKNETE GEÇİŞ YAPTIM KABLOMDA BİR SORUN YOK BAKTIM PCDE KABLO GÖZÜKÜYOR YALNIZCA YEREL AĞA BAĞLI HATASI VERİYOR PCDEN ETHERNET KABLOSU ÜZERİNDEN KULLANAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  2. B

HYPER X CLOUD 3 KOPMA SORUNU

Hyper x 3 kulaklıgım kablolu normalde şarkı felan dinlerken hiç kesmiyor ama fps oyunlardında csgo valo olsun oyunda bi anda kulaklık sesi gidiyor saçma sapan bir şekilde yaşayan varmı kulaklık 1 aylık kabloları kontrol edildi bişi yok yani driveride yok kulaklıgın
  3. B

HYPER X CLOUD 3 KOPMA SORUNU

Hyper x 3 kulaklıgım kablolu normalde şarkı felan dinlerken hiç kesmiyor ama fps oyunlardında csgo valo olsun oyunda bi anda kulaklık sesi gidiyor saçma sapan bir şekilde yaşayan varmı kulaklık 1 aylık kabloları kontrol edildi bişi yok yani driveride yok kulaklıgın
  4. B

İPHONE 16 PRO SARJIN HIZLI BİTMESİ

Arkadaşlar herkese selam 3 veya 4 gün önce 16 pro sıfır yd aldım kullanmaya basladım ilk gün sarjı cok iyi gitti ve sonraki günler dakika başı wpdeyken bile bitmeye basladı hiçbirşeyde inmiyor ben bunu anlayamadım sizce sorun ne olabilir veya hızlı sarj düsüsü yasayan varmı
  5. B

İPHONE TELEFONUMDA ALAN SORUNU

Arkadaşlar telefonumu degistiricem fakat fotograflarım telefonumu sarmıs durumda 190 gb fotograf var telefon 128 gb dolu nasıl oluyor bende anlamadım 2 tb alan satın aldım iclouddan ama yine yedekleyemiyorum başka çözüm önerisi olan varmı kaç gündeen beri çözemedim lütfen yardımcı olursanız...
  6. B

Oyuncu için koltuk önerisi

Oyuncu koltuk önerisi varmı arkadaşlar kullanıpta memnun olan günde 2-3 saat pc basında oluyorum
  7. B

4070 super i5 12400F Fps sorunu

incehesaptan 2 hafta önce sistem aldım 4070 super ve i5 12400F Monitör 1080p 240 hz Oyunlarda yeteri fps aldıgımı düşünmüyorum GTADA YÜKSEKTE 100 valoda 250 300 Csgoda 200-250 FPS ORANLARI DÜŞÜK GELİYOR SİZCE Bİ SORUN VARMIDIR VARSA NEDİR ŞİMDİDEN SAĞOLUN
  8. B

4070 Super i512400F Kasa İle İlgili sorun

2 hafta önce incehesaptan 4070 super 15 12400F Kasa aldım hazır sistem 16 gb ram 1080p 240 hz Monitör Arkadaşlar Oyunlarda tam perfonmans alamıyorum sizce sorun nedir valoda yüksek ayarlardae 250 300 csgoda 200 250 arası Gtada 100 fps bi sorun var gibi hissediyorum sizce sorun varmıdır varsa...
Geri