Arama sonuçları: *

• Users: emirw.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

2.el telefon önerisi

Herkese selamlar, 12k ya maks. 2.el de olabilir samsung ilk tercihim tavsiyeniz nedir ?
  2. E

Ücretsiz kargo nasil gonderebilirim

Herkese selamlar, kargo gonderecekler bana nasil ucretsiz gonderebilirim ? Gardrop uzerinden kontrol ettim ama 60 tl guvence bedeli istiyor
  3. E

Kendimi nasil gelistirebilirim

Herkese selamlar yazilim muh bolumu kazandim ve sunu fark ettim okul disinda cok fazla bos vaktimiz oluyor bu zaman genelde boş seylerle harcaniyor. Kendimi yazilim anlaminda gelistirmek istiyorum tavsiyeniz nedir
  4. E

Flash bellek onerisi

Herkese selamlar, okuma yazma hizi yuksek uygun fiyatli bir sey lazim. 256gb olmali
  5. E

Bagaj hakkını 1kg aşmam sorun olur mu ??

Herkese selamlar, bagaj hakkimi bir kilo kadar aşiyorum. A jet ile uçacagim. El bagajini hic tartmadim cunku daha onceki ucuslarimda hicbir sekilde kontrol edilmedi. Sizce sorun cikarirlar mi ?
  6. E

Bu paraya bu laptop alinir mi ?

Direk lafa girecegim işlemci onemli ekran karti onemli degil arada bi cs2 oynarim onun disinda her gun yanimda tasiyacagim sogutmasi ve premium olmasi onemli. Fp olmak zorunda degil. Ben 37.300 tl rog g16 modelini gozume kestirdim. Pahali ama premium bir laptop i7 13650hx var iyi islemci ama...
  7. E

Hangi laptop daha mantıklı ?

Herkese selamlar, 45k maks butçem var hangi laptop daha mantikli ? Sorunsuz, yanimda tasiyacagim bir cihaz olacak
  8. E

gaming laptop önerisi

herkese selamlar, okula giderken kullanacağım arada bir oyun da oynayabilirim. maks bütçe 42k
Geri