Arama sonuçları: *

• Users: toknorodro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım SAMSUNG ODYSSEY G6 ALINIR MI

G6 Oled 360HZ Monitörünü 0 satan bir kişiden almayı düşünüyorum sabaha. kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba bilindik problemler neler tam olarak ilk defa oled bir monitör kullanacağım. şuanda elimde AOC 27" 240HZ 0.5MS bir monitör var
  2. T

Yardım Logitech değişim ürünüm gümrükte takıldı

Logitech G Pro X 2 Lightspeed kulaklığımda olan problemi logitech desteğe anlattığımda bana hollandadan müşteri memnuniyeti adına yenisini yolladılar dün yollanan kargo bugün ülkeye giriş yapmış fakat gümrükte takılmış 67.5 euro olarak yazdıkları için UPS'i arayıp sorduğumda noterle vs uğraşmam...
  3. T

Samsung Tab S10 Ultra Servis Rezilliği

05.05.2025 Tarihinde aldığım Samsun Tab S10 Ultra cihazımı hiçbir sorunu olmadan kullanıyordum bir kaç gün sonrasında wifide arada atma sorunuyla karşılaşmaya başladım sadece benim wifimdede değil başka wifilerdede olmaya başlayınca 444 7 711'i yani samsungun müşteri hizmetlerini aradım ve orada...
  4. T

4080 super multi frame gen gözükmüyor

merhabalar 4080 super ekran kartı ile multi frame gen x2 kullanabiliyor olmamız gerekiyor nvidianın söylediğine göre fakat marvel rivals vs gibi oyunlarda bu ayarlar bende gözükmüyor sürücüleri vs hepsini güncelledim fakat hala ayarlar gözükmüyor dlss var sadece nasıl açabileceğimizi bilen var...
  5. T

2. el rtx 3080 ti almayı düşünüyorum hala alınır mı ?

merhabalar şunda elimde aktif olarak bir 3060 12gb oc ekran kartım var fakat bazı oyunlarda aldığım fps değerlerinden pekte memnun olmadığımdan ikinci el bir 3080 ti almayı düşünüyorum. sahibindende birkaç ilan buldum fakat araştırdıkça aklıma bazı sorular takıldı undervolt vs gibi problemler...
Geri