Arama sonuçları: *

• Users: jaquiex8
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

5 6k bandında günlük kullanım kulaküstü kulaklık tavsiyesi

merebe agalar 5 6k bandında günlük kullanım için kulaklık tavsiyenizi almaya geldim, aklımda marshall major 5 veya sennehiser hd 450bt anc var bu ikisinden siz hangisini tavsiye edersiniz kullanan varsa eksilerini artılarını söyleyebilir mi
  2. J

Comnet patladı nereye geçilmeli

burada birkaç ay önce türknete geçmek istiyorum ama adresimde 1k mbps fiber olmasına rağmen en fazla 100 verdiğinden tercih etmek istemiyorum demiştim sonrasında arkadaşlar sağolsun comnetle tanıştırmıştı beni fakat tam benim taahhütüm bittiğinde hepimizin malumu olay oldu ve comnet patladı o...
  3. J

filtre kahve makinesi öneri

1,5 2k arası f/p önerebilecek birisi var mı aradığım tek özellik damlatmaması benim baktığım model şu https://www.amazon.com.tr/dp/B00R04CAH0/ref=asc_df_B00R04CAWA1728547020000/?creative=380333&creativeASIN=B00R04CAWA&linkCode=asn&tag=cimritr-21&th=1
  4. J

Türknet mi Millenicom mu

internet sağlayıcım türktelekom ve değiştirmeyi düşünüyorum. Sosyal medyada daha güçlü olduğu için hep aklımda türknet vardı fakat dün bir de millenicom'a bakma arzusu geldi ve baktım ilk olarak klasik olacak şekilde altyapı sorgusu yaptım fakat gördüklerimle şaşkındım çünkü türknet adresimdeki...
Geri