Arama sonuçları: *

• Users: oguzhanFhd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oguzhanFhd

Anakart parçası kırıldı

Acil yardım msi a620m vidayı takarken işaretlediğim yerdeki parca kirildi. Yanındaki parçayla aynı parçanın ne işe yaradigini bilen var mi ?
  2. oguzhanFhd

Maksimum 5000 tl kamera önerisi

Herkese selam fotoğraf ve video için kamera almayı düşünüyorum 1080p 60 fps video kaydı alan kamera önerileriniz bekliyorum. Aklımdaki kamera Canon Eos 800D.
  3. oguzhanFhd

PC yi fişe takinca kendi kendine acilma sorunu.

Herkese selam 1 aydır topladigim sistemde fişi takinca kendi kendine acilma sorunu var bios pilini cikarinca bu sorun olmuyor. Biosu guncelledim sorun duzelmedi sıkıntı ne olabilir? Sistem özellikleri; Ryzen6 3600 8 gb ram Msi b450 a pro max Sharkoon 650 w psu Msi 101 m kasa Amd radeon 4330 gpu...
  4. oguzhanFhd

Rival 300s Sensör Sorunu

Selam dostlar 1 Ay önce aldığım SteelSeries 300S oyuncu faresi şu an ara ara kopmalar ve fareyi hareket ettirirken kısa süreli donmalar yaşatıyor.Fareyi SteelSeries QCK mousepad üstünde kullanıyorum başka mousepadlerde de aynı sorunu yapıyor pad üstünde kullanırken takılmalar yaşarken düz...
  5. oguzhanFhd

Uygun fiyatlı vesa mount önerisi

Herkese selam dostlar acer 24 kg241pbmidpx monitörünü kullanıyorum monitörde standart ayaklık var. Uygun fiyatlı vesa monitör önerebilir misiniz?.
  6. oguzhanFhd

HyperX Pulsefire Surge Mouse

Herkese selam dostlar bu mouse u kullanan varmı nasıl . Özelliklerine göre fiyatı cazip geldi. Kısacası Özellikleri şöyle: 50 M Tıklama , Maksiumum hız 450 ips , Maks. hızlanma 50g . En düşük fiyatı 338 TL.
  7. oguzhanFhd

Ryzen 5 3600 soğutucu önerisi

Abdullah abinin attığı videoda gördüğüm kadarıyla stok soğutuculu 3600 90 dereceleri görüyor. Soğutması güzel işlemci soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
  8. oguzhanFhd

MSI B450-A PRO MAX 4133MHz(OC) vs MSI B450M MORTAR MAX 4133MHz(OC)

Herkese selam dün incehesaptan msi b450m mortar max siparişi verdim ama itopya da msi b450 a pro max i gördüm 2 anakart arasındaki farkları söylermisiniz. Belki iptal edip b450 a pro max i alırım. Benim için önemli olan overclock potansiyeli ve ısı değerleri.
  9. oguzhanFhd

MSI B450M Mortar Max

Incehesap gaming gecesinden MSI B450M Mortar Max anakarti aldim yorumlarınızı bekliyorum. Tek merak ettiğim aldığım anakart microAtx , Atx anakartlarla farkı nedir? Overclock potansiyeli yüksekmidir.
  10. oguzhanFhd

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB MCW-L5S3-KGNN-02 USB 3.0 Pencereli ATX Mid-Tower Gaming Kasa

Kasa almayı düşünüyorum bu kasayı gördüm tasarımını beğendim ama üstte hava akışı için delikler yok bu hava sirkülasyonu için sıkıntı yaşatır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
  11. oguzhanFhd

Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart

Merhabalar Asus tuf b450 plus anakart nasıl soğutması , overclock potansiyeli tavsiye edermisiniz.
  12. oguzhanFhd

XFX AMD Radeon RX 5700 DD Ultra 8GB GDDR6

Xfx rx 5700 almayı düşünüyorum xfx nasıl bir marka sıcaklık değerleri nasıl alınır mı?
  13. oguzhanFhd

3000 mhz ram 3200 e overclock yapılır mı?

Selam dostlar elimde team t-force vulcan z 8gb 3000mhz ram var overclock ile 3200 mhz e çıkarabilirmiyiz. Böyle bişey mümkün mü?
  14. oguzhanFhd

rx 5700 650 watt psu yeterli mi?

Selam dostlar incehesaptan indirimde satın aldığım sharkoon v2 650w psu var. işlemcim ryzen 5 3600 ekran kartı olarak rx 5700 tercih edeceğim. 650 watt bu sistem için yeterli mi? İşlemciyi overclock yapabilirmiyim bu psu ile. Cevaplarsanız sevinirim.
  15. oguzhanFhd

b450 anakart önerisi

ryzen 5 3600 için anakart önerir misiniz?. Overclock da yapmayı düşünüyorum.
  16. oguzhanFhd

500 tl kasa önerisi

Maksimum 500 tl ye hava sirkülasyonu güzel psu suz kasa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  17. oguzhanFhd

RX 5700 650w psu yeterlimi

Selam dostlar incehesap gaming gecesinde indirimdeyken Sharkoon 650 watt psu aldim ve yaninda ryzen 5 3600 bu işlemcinin yanına da rx 5700 almayı düşünüyorum 650 watt psu yeterli olur mu?
Geri