Arama sonuçları: *

1. K

Başka oyundan başka oyuna geçerken mavi ekran verip yeniden kendini başlatıyor.

Sistem gereksinimlerim i3-13100F 16 GB RAM RTX 3050 ekran kartı bu. Mesela CS2'den çıkıp EA FC 26'ya giriyorum mavi ekran verip PC kendi yeniden kendini başlatıyor.
  2. K

Yardım EA FC 25 Bulanıklaşma yardım edin

ben en son fifa 23 oynadım yenide ea fc 26 aldım ama, ea fc 25 showcase indirdim denemek için oyuncu koşarken pas atarken ekranda böceklenme oluyor bulanıklaşıyor normal şekilde oyun durmuyor demek istediğimi anlamışsınızdır buna yardım edecek var mı allah için ( pc versiyon )
  3. K

Yardım Ray ban meta gözlük güvenilir nerden alınır

Başlıkta sorduğum gibi güvenilir nerden alınabilir
  4. K

Yardım Ea FC 26 Aldım Ultimate edition ama standart yazıyor?

ben ultimate edition aldım ama böyle yazıyor yardımcı olucak var mı
  5. K

Bu sistem nasıl tavsiyeleriniz neler

https://www.itopya.com/it-open-v9-intel-core-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-3050-6gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssdgeforce-r_h27514 bu sistem nasıl arkadaşlar işlemciyi 12. nesil yerine 13 yapıp kardeşime alacağım fiyat bandımız 15.000
  6. K

Küçük kardeşime hangi hazır sistemi almalıyım

https://www.itopya.com/it-open-v9-intel-core-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-3050-6gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssdgeforce-r_h27514 i3 12.nesil darbogaz yapar mı yoksa 14.nesil mi almalıyım 1739090398 ucuz yollu için bunu düşünüyorum
  7. K

BU MONİTÖR NASIL ARKADAŞLAR

https://www.amazon.com.tr/Donkey-Gaming-Monit%C3%B6r-Piksel-Garantili/dp/B0CYH7GCT6?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1W1A54GZC1UNN&gRefinements=SORT_BY:Fiyat:+d%C3%BC%C5%9F%C3%BCkten+y%C3%BCkse%C4%9Fe BU MONİTÖR NASIL ALINIR MI
  8. K

Öneri IPhone telefon için kılıf önerisi

İphone 15 için kılıf önerisi istiyorum. Telefonum sarı renk ilk aldığımda hoşuma gitmişti şimdi gitmiyor bana telefonun rengini göstermicek şekilde kılıf önerebilir misiniz çok acil lazım kafayı bozdum bununla çünkü istediğim gibi bir kılıf bulamadım
  9. K

Kıbrıs'tan iPhone 16 Pro almak

Merhaba Kıbrıs'ta yaşayan var mı bilmiyorum? Ama bir arkadaşım Kıbrıs'tan telefon almak daha ucuz dedi. İrismo diye bir yeri önerdi gerçekten uygun fiyatları, ama kayıtsız 8 ay kullanılıyormuş. Arkadaşımın dediği ne kadar doğru eğer dedikleri doğru ise önümüzdeki hafta uçak bileti alacağım iyi...
  10. K

Hangi iPhone modelini almalıyım

İphone 15 pro mu yoksa 16 pro mu eski telefonu anneme verip bunlardan birini alıcam tek kamera butonu mu farkediyor 15 pro da yapay zeka var mı bana yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum
  11. K

Sistemimi nasıl upgrade etmeliyim?

Merhaba şuan bütçem 16 bin sistemim ise asus prime h410m-e i3-10100f rx 6500 xt 6 gb mesh gskill 8x2 3200 mhz ram öneriler ve fikirlerinize açığım çok fazla ağır oyun oynamıyorum lol hoi4 vs iyi günler
  12. K

Yardım İkiz kardeşim Face ID yüzünü okuyabiliyor

Telefonym sıfır iPhone 15 Teknosa'dan aldım ama Face ID ikizimin yüzünü okuyor bu beni rahatsız ediyor soranlar olur tek yumurta mı diye evet tek yumurta ikiziyiz ama o 95 kilo ben 75 yüzümüzde farklılıklar var beni rahatsız ediyor bu durum önerileriniz nedir?
  13. K

AirPods 4 ANC kulaklarımı acıtıyor

dün satın aldım arkadaşlar ama keşke almasaydım sağ taraf oturuyor sol taraf oturmuyor bir nebze sol tarafı taktım ama 10 dakıkadan sonra sol kulagım cok fena acımıstı ağrılı bir şekilde bu kulaklıga silikon almalımıyım
  14. K

Kronik rahatsızlıklarım askere engel mi?

Bağırsaktaki crhon hastalığım ve yemek borusunda olan akalazya hastalığım bunlar hastalıklarımdan açık ameliyat oldum fakat kontrollere gidiyorum internette engel oldukları yazıyor hastaneden hastalıklarım için rapor alsam askeri hastanede askere gidemez raporu alınabilir mi?
  15. K

Öneri AirPods 4 mü yoksa? Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4 Mü?

ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım aktif gürültü engelleme daha hoş geldi mantıkken yurt dışında rehberlik yapıyorum karadağ ve bosna hersekte türklere çok uçuş yapıyorum türkiye ve karadağ arasında önerileriniz nelerdir
  16. K

apple watch alacağım sizce hangisi daha iyi olur

Merhaba ilk öncelikle apple watch almayı düşünüyorum yeni çıkan 10 serisi iki tane seçenek var 42mm ekran boyutu ve 46 mm ben ekran büyük olsun seviyorum o yüzden 46 tıyı seçince fiyat 18.300 den 19.600 oluyor ama sadece gps olarak alacağım diğer seçenek, apple watch se onda ise 40mm 11.000 tl...
  17. K

İphone 15 256 Gb aldım. Hata mı yaptım?

Teknosadan geçen gün değiş tokuş ile telefon aldım, verdiğim telefon iphone 13 256 gb 28.000 TL'ye saydılar, iphone 15 256 gb aldım 32.000 tlyi ticariye 3 taksit yaptım sizce hata mı yaptım yoksa 5 bin liraya 16 mı almalıydım görüşleriniz nelerdir?
Geri