Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayarım MSI YAZISINDA KALDI?

Merhaba öncelikle.Az önce bilgisayar şu aşamada takılı kaldı fanlar açıldı rgb de açıldı fakat klavye mouse falan gelmedi daha sonra kasadan güç tuşuna basılı tutup kapattım tekrardan açtım bilgisayar açıldı.Endişelenecek bir durum var mı?Yoksa arada olabiliyor mu
  2. A

AOC MONİTÖRDE PLASTİK KOKUSU

MERHABALAR AOC MARKA BİR MONİTÖR ALDIM Q27G42XE MODELİ MONİTÖRÜ DAHA BUGÜN TESLİM ALDIM VE AÇTIM FAKAT ÜST KISIMDA YANİ FAN ÇIKIŞ YERLERİNDE VE EN ÜST KISMINDA HAFİF BİR PLASTİK KOKUSU GELİYOR ACABA ANORMAL BİR DURUM MEVCUT MUDUR? BİRAZ ARAŞTIRDIĞIMDA YENİ ALINAN BAZI ELEKTRONİKLERDE NORMAL...
  3. A

AOC Q27G42XE ALINIR MI?

Şu anda fiyatı 8Bin TL Gözüküyor 9070xt ekran kartım var mu monitörü tercih ettim sizce iyi bir tercih mi? birde kutusunun içinden DP kablosu çıkıyor mu?
  4. A

Telefonumun ekranı orjinal mi değil mi

Merhaba Az önce telefonumu satacaktım (sağda ki) ve gelip karşılaştırma yaptığında ekranımın orijinal olmadığını söyledi bende chat gpt ye attım ve birkaç şeye bakmamı söyledi oralara baktığımda True tone aktif Face id çalışıyor genel hakkında da da herhangi bir ekran değişikliği yazmıyor bu...
  5. A

ASSASİN CREED VALHALLA BAZI YERLERDE PİKSELLEŞME YAPIYOR

Arkadaşlar videoda görüldüğü gibi özellikle yol kenarları ve dere kenarlarında oluyor neden olabilir https://media1.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExOWZ1Z2x0dm9hZGRzd3pqOWdvZmI5cHN0OWN0amx5eHFpOWc0bDYyZCZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/bAS4EZt51vDtNW1Ene/giphy.gif
  6. A

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİNİZ VAR MI ?

REBELX diye bir marka görüyoum hawk adında bir marka görüyorum xdrive ı falan duymuştum bunların arasında iyisi nedir fiyat performans olarak. 3 bine aldığım rebelx ile 6-7 bine aldığım hawk arasında ne gibi fark olur ve ya hawk yerine xdrive nasıldır
Geri