Arama sonuçları: *

1. A

Nesinede para çekemiyorum

Nesinede arada bir para atar oynardım eğlencesine gine oyniyayim derken bi miktar para kazandım çekilemez bakiye diye bir şey diyor yani parayı çekemiceksek ne anlamı var kaçak sitede degil direkt uygulamadan
  2. A

Hp laptop git gel yapıyor

bilgisayar açılıyor git gel yapıyor ekran sonra gidik şekilde kalınca güç tuşuna 30 saniye basma fn gibi şeyi yapıp geri açıyorum git gel yapıyor bu neyden kaynaklı nasıl çözebileceğim
  3. A

Monster Laptop açılmıyor

Laptop 2-3 aydır kutusundaydı bugün acdigimda bilgisayara güç gitmiyordu ve açılmıyordu eskiden bunun gibi olmuşdu ama bunu teknik servisine verio yaptırmıştık gine bozulma ihtimali varmı
  4. A

samsung sm-b350e asker için alınır mı

samsung sm-b350e telefonu asker için alınır mı arka kamera patlatılıp bazıları 3G bazıları 2G bazıları 5G diyor alınır mı?
  5. A

Usta birliği için telefon

Usta birliğinde kullanılabilecek tuşlu kameralı internete bağlanan telefon varmı önerdiğiniz, Nokia'nın vardı ama satılmıyor galiba
  6. A

Usta asker için önerdiğiniz kameralı telefon internete bağlanan

Abim 1.5 ay önce askere gitti acemiliği bitirdi tuşlu telefon istedi bizden internete bağlanan kamerası olan telefonculara sorduğumuzda bulunmuyor tarzında bişiler dedi hangi model önerirsiniz kameralı internete bağlanan tuşlu telefon sanki Nokia'nın vardı ama ismini unuttum bide kapanma sorunu...
  7. A

Okulda tutanak yedim ileride bu tutanak sicile işlermi

Okulda arkadaşlarımla bir şaka yapmayı düşündük onlar olmaz felan demişti ama ben yapdım sonucundada tutanak yedim hoca ailem ile konuştu dersler iyileşirse bişi olmaz tarzında bişey dedi sene sonu bu tutanak silinirmi veya silinmezse sicilime işlermi ailemden kimse tutanak yemedi o yüzden...
Geri