Arama sonuçları: *

• Users: SalimBdk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SalimBdk

2tb Nvme SSD Önerisi

Bütçem 10-14 arası taksitle alicam, tercihen Amazon veya trendyol üzerinden alicam(taksit avantajı yüzünden) gen4 düşünüyorum, kaliteli Gen3 de olur sadece oyun oynanıyor zaten. Şunları seçtim yorum yaparsiniz
  2. SalimBdk

Bu Soğutucu Am5 Uyumlu Mu?

Sipariş ettiğimiz de böyle bir ibare yoktu, açmak istemiyorum şimdi uyumsuzsa iade edeceğim bilginiz varsa yazınız
  3. SalimBdk

%70-75 Altı Olmayacak Gaming Klavye Önerisi

Dostlar abime sistem topladık klavye alacağız %60 olmasın, siyah renk tercihimiz fiyat performans ve kaliteli önerinizi bekliyorum
  4. SalimBdk

Mediamarktan Alınan Üründe Müşteri Tarafından İptal Edildi!!

Geçen 599 TL'ye akko isimli güzel klavye fiyatı düşmüş pek umudum yoktu fakat sebep olarak benim iptal ettiğini gösterdiler Buna yapılacak bir şey var mı?
  5. SalimBdk

Klavye ve Mouse İçin Mousepad Arıyorum

Uygun fiyata kaliteli uzun ömürlü, önerinizi bekliyorum
  6. SalimBdk

Windows 11 Pro Key Önerisi

Arkadaşlar alacağım key anakarta falan gömülü olandan olmayacak istediğim yerde gireceğim kod Satan yer arıyorum, birde böyle saçma sapan yok şu numarayi ara olandan da değil direkt saf key alabileceğim yer var mı bilen varsa yönlendirsin
  7. SalimBdk

7-8 Bin TL Civarına 2k Monitor Önerisi?

Abime sistem topladık monitor bakıyoruz 7-8 bin civarı güzel önerilerinizi bekliyorum @Tayfunns
  8. SalimBdk

Çözüldü✓ Uygun Fiyata 1000-1500 Arası Klavye Önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  9. SalimBdk

Öneri Uygun Fiyatlı Gamepad Önerisi ?

Uygun fiyatlı kablosuz Gamepad arıyorum kalitesi iyi olsun özellikle fps oynarken joystick hafif oynatınca uçup gitmesin smooth bır yapısı olsun
  10. SalimBdk

❌İndirim Bitti! RX 9070xt Challenger 33.999 TL

Vatanda üye olup sepete ekleyince indirim aktif oluyor fiyat olarak güzel, şuan bu kartın stoğu yok sanırım değerlendirebilir
  11. SalimBdk

Kasa Fanlarının Kabloları Düzenlem Yaptıktan Sonra Rpm Düştü ?

kasanın fanlarının kablosuna düzenleme yapalım dedik çok dağınıktı,hepsini düzgünce hizaladık bağladık sonra tek tek taktık her şeyi kontrol ettim satasını kontrolcüsünü vs ama 1750 rpm çalışan fanlar 1650 den fazla çıkmıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu çözümü nedir
  12. SalimBdk

Amazon Bilgisayar Bileşenleri İçin Kupon Kodu Var mı?

Bildiğiniz bilgisayar bileseninde geçen kupon kodu var mı?
  13. SalimBdk

Rajientek Cratos 1000w Alan Var mı?

Son zamanlarda bunu alan oldu mu hangi model geliyor yeni nesil 5.1 3.1 olanı mı gönderiyorlar?
  14. SalimBdk

Enermax Revolution 1000w Sahipleri Bakabilir mi?

Bu ürünün fanı hakkında kullananlardan bilgi almak istiyorum mümkünse video atsalar tam yukteyken falan çok iyi olur
  15. SalimBdk

🔥İndirim Xfx 9070 Gre 28 Bin TL 🔥

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-swift-radeon-rx-9070-gre-gaming-12gb-gddr6-192bit-amd-ekran-karti.html Bu fiyata 5060 ti satılıyor ona çok iyi alternatif
  16. SalimBdk

Xfx 9070 Gre 28 Bın TL Vatan Bilgisayar

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-swift-radeon-rx-9070-gre-gaming-12gb-gddr6-192bit-amd-ekran-karti.html 5060 Ti fiyatına 9070 gre Alternatif olarak 3 bin tl koyarak 9070 alabilirsiniz https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-swift-radeon-rx-9070-oc-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html
  17. SalimBdk

AMD 26.6.3 Yayınlandı! Özellikle 7000 Serisi İçin

AMD, özellikle Radeon RX 7000 serisi ve üzeri ekran kartı kullananları yakından ilgilendiren yeni bir hotfix (yama) sürücüsü yayınladı. Eğer bir önceki sürüm olan 26.6.2'yi Windows 10 işletim sistemine kurarken kesintiler veya yükleme hataları (intermittent install issue) yaşadıysanız, bu sürücü...
  18. SalimBdk

Fsr4 RX 7000 Serisine Resmi Olarak Geldi

Yeni güncelleme ile artık fsr kullanılabilir İncelemesi:
  19. SalimBdk

Ram Timing Ayarından Sonra Memory Management Hatası

Bugün optimize edilmiş benim içime uygun zamanlama ayarlarını vesayri girdim ilk başta memtest yapıldı oyunlar oynandı yedi sekiz saat pc açık kaldı zaten sonra kapattık ve geri açınca şifre girme ekranında hata vermeye başladı yeniden başlattı sonra BIOS'a girip sıfırladım, ramler Hynix A die...
  20. SalimBdk

Sistemde Neden Psu Seçmek Önemli Diyoruz.

Bu videoda görüldüğü üzere popüler bir youtube içerik üreticisi Fabio isimli kişi sistemde yaşadığı sorunları nasil çözdüğüne dair video yapmış izlemek isteyen yeterli İngilizcesi olanlar bakabilir olmayanlar için yapay zekadan özet çıkarttım. Şuan için Ekran kartı mevcut değil ama bundan...
Geri