Arama sonuçları: *

• Users: SalimBdk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SalimBdk

Rdna5 "At2 XT" Mimarisi Performans Tahminleri(Resmi Değil Sızıntı Söz Konusudur)

Selamlar arkadaşlar, Reddit'in r/radeon topluluğunda paylaşılan ve AMD'nin gelecek nesil RDNA5 mimarisine ait "AT2 XT" çipi üzerindeki istatistiksel performans tahminlerini içeren dikkat çekici bir analizi sizinle paylaşmak istedim. Tahmin Edilen Teknik Özellikler Çip Kod Adı: RDNA5 "AT2 XT"...
  2. SalimBdk

Tekrarmarket Güvenilir mi?

buradan oled mönitör alacağım güvelinir mi
  3. SalimBdk

OLED Deneyiminizi Paylasir Misiniz

Oled monitor kullanan ozellikle ips va panelden gecen kişilerin nasil bir deneyim yasadiklari varsa da sorunlarini dinlemek isterim hem panel hem temizlik kisminda ozellikle.
  4. SalimBdk

OLED Mönitör Önerisi

Yakın zamanda aklımda OLED monitör almak var. Oyun deneyimimi bir üst seviyeye çıkarmak istiyorum. Çok pahalı aramıyorum, aklımda iki model var, şunlar: [H3...
  5. SalimBdk

2k İçin AMD Ryzen 7 7800x3d mi AMD Ryzen 7 9800x3d mi

İşlemciyi Uptade etmeyi düşünüyorum aklımda bu ikisi var 2k ultra high(fst native veya quality) ile oynuyorum yeni çıkacak RDNA 5 Muhtemelen 10700xtyi çıktığı zaman da ona geçmeyi düşünüyorum aradaki 6 bin vermeye değer mi?
  6. SalimBdk

Bellek Bütünlüğü Kapatılmıyor

Bellek bütünlüğünü kapatiyorum yeniden baslatiyorum yeniden açılıyor bunu tamamen kapatma imkanimiz var mi
  7. SalimBdk

B850mkdan B850m Force Gecmek Mantikli Olur Mu

B850M-K'den her anlamda memnunum fakat mosfetlerin çok ısınma durumu yeni gelecek işlemciye geçeceğim için daha sorunsuz deneyim açısından ve biraz da mantikli mi merak ettigimden soruyorum. Şu an alirsam bana 6.000'e gelecek, elimdekini de 5.250'ye falan okuturum. Satici amazon.
  8. SalimBdk

Uygun Fiyatli Wireless Mouse

Gecikme yok denecek kadar az guzel bir model ariyorum suanki kullandığım g203 ve bu boyutta olursa iyi olur Aklimda Aula var uygun fiyata gözüküyor nasildir ozellikle Sc620
  9. SalimBdk

2tb Nvme SSD Önerisi

Bütçem 10-14 arası taksitle alicam, tercihen Amazon veya trendyol üzerinden alicam(taksit avantajı yüzünden) gen4 düşünüyorum, kaliteli Gen3 de olur sadece oyun oynanıyor zaten. Şunları seçtim yorum yaparsiniz
  10. SalimBdk

Bu Soğutucu Am5 Uyumlu Mu?

Sipariş ettiğimiz de böyle bir ibare yoktu, açmak istemiyorum şimdi uyumsuzsa iade edeceğim bilginiz varsa yazınız
  11. SalimBdk

%70-75 Altı Olmayacak Gaming Klavye Önerisi

Dostlar abime sistem topladık klavye alacağız %60 olmasın, siyah renk tercihimiz fiyat performans ve kaliteli önerinizi bekliyorum
  12. SalimBdk

Mediamarktan Alınan Üründe Müşteri Tarafından İptal Edildi!!

Geçen 599 TL'ye akko isimli güzel klavye fiyatı düşmüş pek umudum yoktu fakat sebep olarak benim iptal ettiğini gösterdiler Buna yapılacak bir şey var mı?
  13. SalimBdk

Klavye ve Mouse İçin Mousepad Arıyorum

Uygun fiyata kaliteli uzun ömürlü, önerinizi bekliyorum
  14. SalimBdk

Windows 11 Pro Key Önerisi

Arkadaşlar alacağım key anakarta falan gömülü olandan olmayacak istediğim yerde gireceğim kod Satan yer arıyorum, birde böyle saçma sapan yok şu numarayi ara olandan da değil direkt saf key alabileceğim yer var mı bilen varsa yönlendirsin
  15. SalimBdk

7-8 Bin TL Civarına 2k Monitor Önerisi?

Abime sistem topladık monitor bakıyoruz 7-8 bin civarı güzel önerilerinizi bekliyorum @Tayfunns
  16. SalimBdk

Çözüldü✓ Uygun Fiyata 1000-1500 Arası Klavye Önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  17. SalimBdk

Öneri Uygun Fiyatlı Gamepad Önerisi ?

Uygun fiyatlı kablosuz Gamepad arıyorum kalitesi iyi olsun özellikle fps oynarken joystick hafif oynatınca uçup gitmesin smooth bır yapısı olsun
  18. SalimBdk

❌İndirim Bitti! RX 9070xt Challenger 33.999 TL

Vatanda üye olup sepete ekleyince indirim aktif oluyor fiyat olarak güzel, şuan bu kartın stoğu yok sanırım değerlendirebilir
  19. SalimBdk

Kasa Fanlarının Kabloları Düzenlem Yaptıktan Sonra Rpm Düştü ?

kasanın fanlarının kablosuna düzenleme yapalım dedik çok dağınıktı,hepsini düzgünce hizaladık bağladık sonra tek tek taktık her şeyi kontrol ettim satasını kontrolcüsünü vs ama 1750 rpm çalışan fanlar 1650 den fazla çıkmıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu çözümü nedir
  20. SalimBdk

Amazon Bilgisayar Bileşenleri İçin Kupon Kodu Var mı?

Bildiğiniz bilgisayar bileseninde geçen kupon kodu var mı?
Geri