Selamlar arkadaşlar,
Reddit'in r/radeon topluluğunda paylaşılan ve AMD'nin gelecek nesil RDNA5 mimarisine ait "AT2 XT" çipi üzerindeki istatistiksel performans tahminlerini içeren dikkat çekici bir analizi sizinle paylaşmak istedim. Tahmin Edilen Teknik Özellikler
Çip Kod Adı: RDNA5 "AT2 XT"...
Oled monitor kullanan ozellikle ips va panelden gecen kişilerin nasil bir deneyim yasadiklari varsa da sorunlarini dinlemek isterim hem panel hem temizlik kisminda ozellikle.
Yakın zamanda aklımda OLED monitör almak var. Oyun deneyimimi bir üst seviyeye çıkarmak istiyorum. Çok pahalı aramıyorum, aklımda iki model var, şunlar:
[H3...
İşlemciyi Uptade etmeyi düşünüyorum aklımda bu ikisi var 2k ultra high(fst native veya quality) ile oynuyorum yeni çıkacak RDNA 5 Muhtemelen 10700xtyi çıktığı zaman da ona geçmeyi düşünüyorum aradaki 6 bin vermeye değer mi?
B850M-K'den her anlamda memnunum fakat mosfetlerin çok ısınma durumu yeni gelecek işlemciye geçeceğim için daha sorunsuz deneyim açısından ve biraz da mantikli mi merak ettigimden soruyorum. Şu an alirsam bana 6.000'e gelecek, elimdekini de 5.250'ye falan okuturum. Satici amazon.
Gecikme yok denecek kadar az guzel bir model ariyorum suanki kullandığım g203 ve bu boyutta olursa iyi olur Aklimda Aula var uygun fiyata gözüküyor nasildir ozellikle Sc620
Bütçem 10-14 arası taksitle alicam, tercihen Amazon veya trendyol üzerinden alicam(taksit avantajı yüzünden) gen4 düşünüyorum, kaliteli Gen3 de olur sadece oyun oynanıyor zaten. Şunları seçtim yorum yaparsiniz
Geçen 599 TL'ye akko isimli güzel klavye fiyatı düşmüş pek umudum yoktu fakat sebep olarak benim iptal ettiğini gösterdiler Buna yapılacak bir şey var mı?
Arkadaşlar alacağım key anakarta falan gömülü olandan olmayacak istediğim yerde gireceğim kod Satan yer arıyorum, birde böyle saçma sapan yok şu numarayi ara olandan da değil direkt saf key alabileceğim yer var mı bilen varsa yönlendirsin
kasanın fanlarının kablosuna düzenleme yapalım dedik çok dağınıktı,hepsini düzgünce hizaladık bağladık sonra tek tek taktık her şeyi kontrol ettim satasını kontrolcüsünü vs ama 1750 rpm çalışan fanlar 1650 den fazla çıkmıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu çözümü nedir