Arama sonuçları: *

• Users: SalimBdk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SalimBdk

Battlefield 6 multiplayer Connection failed

Sabahtan beri bu hatayı alıyorum internette sıkıntı yok aranızda oynayipta girebilen var mı bugün
  2. SalimBdk

Telefonda arada bir wifi kopuyor

telefonda arada bir wifi kopuyor dikkat ediyorum 5ghz simgesi gidiyor normal wifi simgesi geliyor o geldiği zaman hiç bir şey yüklenmiyor bağlantı oluyor ama internete girilmiyor,ayrıca wifi üzerinden bazen youtube yorumları gözükmüyor ve bazı sitelere (letgo falan) girilmiyor ne yapmam lazım
  3. SalimBdk

50-55 Inc televizyon önerisi

Bütçe 30 bin vatandan alınacak VRR özelliği olursa da güzel olur öneriniz varsa bekliyorum
  4. SalimBdk

Hangi monitörü tercih etmeliyim?

Elimde ki monitörü satıp bunlardan birine geçeceğim ikiside istediğim özellikleri karşılıyor fakat elbette birbirine üstün olan yerleri vardır sizlere de sormak istedim https://www.msi.com/Monitor/MAG-274QPF-E20 https://www.gigabyte.com/tr/Monitor/G27Q20
  5. SalimBdk

Samsung g4 27 incten ktc h27t22c-3'e geçilir mi?

Merhabalar şu sıralar bu modeli görüyorum incelemeleri de gayet olumlu Ben de yakın zamandan beri 2k monitöre geçmek istiyorum ama geçerken de oled panele yakın fiyatlar da ödemek istemiyorum aklımda bende ki g4 27 Inc modeli satmak var ayrıca kaca satarım 1 sene olmadı daha ürüne
  6. SalimBdk

Bilgisayarım dirrrr yaparak çöküyor

Bu sorunla bir iki kez daha karşılaştım ama o kadar nadir oluyor ki parçalarin hangisinden olup olmadığını test etmem haftalar alır sorun nedir acaba hatta yükte bile değilken(bugün sabah sadece youtube izlerken oldu en son) çöküyor Sistemim; 16 GB patriot ram 7500f 9070xt 750w Gold Xpg kyber...
  7. SalimBdk

Battlefield 6 oyundan atma ve sonra reset

Bugün oyuna yeni güncelleme geldi ondan mı bilmiyorum ama oyuna girdim oyundan attı tekrar girdim maç ararken pc reset attı, daha ağır oyunlar saatlerce oynadım hatta bf dahi oynadım bugün böyle bir şey başıma geldi kernel _41 hatası vermiş baktım sistem parçalarım söyle RX 9070xt 7500f 16Gb...
  8. SalimBdk

Hangi 2k monitör modelini almalıyım

Aklımda iki model var arasında kaldım genelde hikayeli oyun oynuyorum multilayer olarakta Battlefield 6 falan oynuyorum ekran kartım 9070xt hem kaliteli bir panel hem de yüksek tazeleme hızı tercih ediyorum...
  9. SalimBdk

2K monitor önerisi alabilir miyim

10 bin TL altına almayı düşünüyorum elimde g4 27inc var ama artık 2k kullanmak istiyorum elimde 9070xt var, elimde kini satıp Taksitle almayı düşünüyorum not:rica ediyorum Rampage game power gibi markalar onermeyim.
  10. SalimBdk

Ekran Kartı vram memory oc test

Elimde 9079xt pulse var karta memory clock deniyorum bir kaç noktayı izhar edeceğim öncelikle vram ayarını direkt 2714mhz ayarlayınca sistem siyah ekrana dönüyordu ama ne zaman yavaş yavaş mesela 50 50 vererek 2714 e gelince hiç bir sorun olmadı Occt vram 10 dk test ettim sıfır hata verdi...
  11. SalimBdk

Bu işlemci sogutucusunu aldım iyi mi? Thermalright assassin x 120 se

İndirim ve kupon ile bunu aldım 7500f için yeterli olduğunu düşünüyorum daha yükseğini almalıyım aklımda +200 mhz oc yapmak var? Bazıları assasin king öneriyor onun fiyatı 1100 oluyor
  12. SalimBdk

Undervolt ile alakalı bir kaç sorum var

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bir kaç sorum var ve bunlar yaşadıklarıma dayanıyor 1-undervolt düşürünce ve power limiti de mesela - 20 - 25 yapınca crash vermesi normal mi örneğin ben -40 undervolt ve - 25 power limit ile crash aldım 2-kasa hava akışı undervolt ve power limit dengesini etkiler...
  13. SalimBdk

Uygun fiyatlı içi ferah Kasa önerir misiniz

Arkadaşlar uygun fiyatlı kasanın içi ferah iyi hava alan bir kasa arıyorum şuan ki kasam mini atx ve içinde 9070xt pulse gibi bir yiğit var çok ısınmasını sebep oluyor onerilenirizi bekliyorum
  14. SalimBdk

Çözüldü✓ Ram serisini öğrenebilir miyim?

Bu hangi hynix serisi A-die mi M-die mi ona göre bios ayarı yapacağım
  15. SalimBdk

Hangi ekran kartı ile devam etmeliyim 9070 ve 9070xt

Selamünaleyküm arkadaşlar elime iki tane kart geçti kullanma fırsatım oldu RX9070 Gaming OC ve RX 9070 XT bu ikisi arasında kaldım. Öncelikle elimde ki RX9070 Gaming OC çok kaliteli silikon çıktı - 100 MHz de Max 3200 kusur gördüm RAM'lar 2800 de sorunsuz çalıştı +10 Power limit ile neredeyse...
  16. SalimBdk

PSU da 3x8 pci giriş yok ne yapabilirim

Arkadaşlar psu da 12vhpwr 600w ve 2 adet pci giriş var 6x2 fakat benim düşündüğüm kart 3 girişli bunu nasıl sorunsuz halledebilirim daha yeni aldım ama o sıralar ekran kartını değişmek aklımda yoktu yoksa daha detaylı bakardım ve şu işe yarar mı CPU grisini pci dönüşüyor n11'den 8 Pin Eps-12v...
  17. SalimBdk

Çözüldü✓ 7500f için kule tipi soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum şuan ki Wraith Prism de bile iyi ısınıyor undervolt dahi yaptım bana 1500u geçmeyecek güzel bir soğutucu önerin aklımda Thermalright assasin 120 se vardı ama fiyatı 2 bin bu arada işlemcimin mhzsini de +200-300 arttırmayi düşünüyorum ona...
  18. SalimBdk

PSU Önerisi alabilir miyim?

Yeni bir PSU alacağım lütfen bu alanda bilgili olan kişiler yardım ederse sevinirim max bütçe 3500 e çıkabilirim 750w istiyorum mümkünse üreticisi de iyi olsun Cwt gibi ben araştırdım ama çok seçenek var kararsız kaldım özellikle xpg kyber ve nzxt c750 gibi
  19. SalimBdk

Sistem reset atıyor ve kernel 41 hatası

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar iki gündür oyun oynarken özellikle kartı ve CPU zorlayan(callisto protocol-dead space remake) oyunlarda 30 dk sonra reset atıyor önceden yaptığım CPU ve GPU undervolt işlemleri vardı ki bunları zaten uzun süredir kullanıyordum fakat hem GPU hem CPU standarta...
  20. SalimBdk

Battelfield 6 FG açınca fps düşüyor

Ekran kartım rx6700t işlemci 7500f oyunda FG açınca 20 fps düşüyor herkese bakıyorum neredeyse 2 katı artış oluyor ama ben de durum tam tersi çözemedim
Geri