Arama sonuçları: *

1. S

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

kas ve iskelet sistemi rahatsızlıkları b dilimine uyan maddelerin bende mevcut olması sebepli zorunlu askerlikten muaf oldum eğer ortopedik sorunu olan başka askerlik çağı gelmiş arkadaşlarımız varsa durumları için elverişlisin değilsin şeklinde "ön görüş" verebilirim mevzuatı da iyi bir miktar...
  2. S

Tecil bozmadan çürük raporu alınabilir mi?

bilen var mı arkadaslar net bilgisi olan abilerimiz yorumlarda belirtebilirler mi cevabı? boyle bir seyin mumkunatı var mı? tecil bozmadan muayeneye girilebilir mi?
  3. S

omurga mr sonucum, anormallikler var.

ciddi bir şey var mı? ve bu durumlar zorunlu askerlik için engel teşkil ediyor mu? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  4. S

Çince Öğrenmeye Başladım

Udemy'den kurs aldım içinde A-Z tüm Mandarin Çincesini barındırıyor bu sürecimde bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım bir günde bile çok kelime ezberledim cümle kurmayı öğrendim. Şimdiden yardımcı olacak/olmayacak herkese teşekkürler.
  5. S

tiroit hastalıkları (hipertiroidi hipotiroidi vs) kas atrofisi yapar mı?

soru yukarıda gençler tiroit hastalıkları adele eksikliğine sebebiyet verir mi sizce?
  6. S

sırt kaslarını hacimlendirmek ve kuvvetlendirmek skolyozun derecesini düşürür mü?

elinde bilimsel bir makale olan (pubmed vs.) veyahut bu konu hakkında görmüşlüğü tecrübesi olan var mıdır? ben bireysel arastırdım her kafadan ayrı ses çıkıyor bu yüzden konu açma gereği duydum.
  7. S

18-20 derece arası skolyozun boy uzatma endikasyonundaki payı

arkadaslar skolyoz grafim ektedir bu skolyozun derecesini sıfıra indirsem kaç santim uzarım sizce biliyorum derecesi az lakin uzun bir alana yayılmış bu omurgadaki eğrilme çözüm olarak scroth ve fitness yapacagim ise yaramazsa yani konservatif tedavilerle yanıt bulamazsam da robotik cerrahi...
  8. S

sizce çürük müyüm gençler?

çözüldü
Geri