Arama sonuçları: *

• Users: Muffasa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Assasins Creed Valhalla Türkçe yama

Ufak bir araştırma yaptım makineçeviri diye güvenilir bir site buldum fakat onu da indirebileceğim yeri bulamadım yardımcı olur musunuz?
  2. M

Cloud III S Wireless - ARC Raiders İçin En İyi Ses Kasma Ayarı

Elimde Cloud 3 S Wrieless kulaklık var ve şu sıralar aktif olarak ARC Riders oynuyorum ve tek bir derdim var, daha iyi ses kasmak.Şu anki ayarlarımla sesler biraz karışabiliyor, dikey seslerde (üst kat-alt kat ayrımı) bazen sorun yaşıyorum.Adamın tam olarak nereden sıktığını ve nereden geldiğini...
  3. M

Arc Riders Paket Kaybı

Arc riders oynarken sağ tarafta 3 tane üst üste kağıt resmine benzer bir resim çıkıyor sarı ve kırmızı sekilde, iternetten araştırdığımda paket kaybı olduğunu buldum ne yapmalıyım bu durumu çözmek için, normalde ufak ufak takılmaları var gibi hissettiriyor fakat bir kez hilç yürütmemişti olduğum...
  4. M

10 Yıllık Emektar TN Panelden 2K Fast IPS’e Geçiş: F/P Monitör Önerisi

Selamlar Donanım Arşivi ailesi, Yaklaşık 10 yıldır ViewSonic’in emektar 144Hz TN panel monitörünü kullanıyorum. Artık emekliye ayırma vaktim geldi ve 2K Fast IPS bir monitöre geçmek istiyorum. Bütçem çok yüksek değil, bu yüzden tam bir fiyat/performans ürünü arıyorum. Ancak "F/P olsun" derken...
  5. M

60k bütçe ile toplama pc tavsiyesi (beyaz)

60kya monitör ve sistem dahil pc toplamak istiyorum tüm ğarçalar konusunda yardımcı olur musunuz,akvaryum kasa olsun fp olsun birde sistem.
  6. M

Ryzen 5 7600X ısınmaması için Phantom Spirit den sıvı soğutmaya geçilir mi?

Merhaba herkese, Yaklaşık 5 aydır AMD Ryzen 5 7600X işlemcimi Thermalright Phantom Spirit 120 hava soğutucu ile kullanıyorum. Ancak işlemcinin doğası gereği yaşadığım yüksek sıcaklıklar beni rahatsız ettiği için sistemi başından beri eco mode açık şekilde kullanmak zorunda kalıyorum. Termal...
  7. M

İşlemci ısınma problemi R5 7600X

7 aydır Ryzen 5 7600X işlemci kullanıyorum ve soğutucum Phantom Spirit 12 çift fanlı kule stipi soğutucu ilk kurduğumda sıcaklığı 95*100 dereceleri görmüştü testlerde bende hemen kapatmıştım performans testini, ardından LoL'de Valorant'ta 90 95 dereceleri görünce eco moda aldım işlemcimi şu an...
  8. M

Kulaklık önerisine ihtiyacım var kablosuz

5-7K bütçem var, konforun ön plana çıktığı bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum, eski kulaklığım HyperX Cloud3 Wireless'di kırıldı, aynısını almalı mıyım acaba diye düşünüyorum. Bir de Cloud 3 S falan cıkmış farkı nedir, yardımcı olur musunuz?
  9. M

Cpu sıcaklığı lolde 90 derece

yeni pc topladım r5 7600x işlemcim var phantom spirit soğutucu kullanıyorum . pcyi açar açmaz goodbye dpi blitz gibi uygulamalar yükledim acaba mining vs mi yapıyorlar, işlemciyi yarenbilgisayar diye bir yerden almıştım nakitle sorun o mu acaba yardımcı olabilir misiniz. lolde 90 derece şuan pc...
  10. M

İşlemci occt testinde 95 derece

Yeni pc topladım r5 7600x işlemcim var ,occt testini extreme moda alıp başlattım 95 dereceyi gördü sebebi nedir acaba phantom spirit kullanıyorum macunu da şu şekil sürdüm,yardımcı olur musunuz normal değil sanırım bu değerler(işlemci boşta 44 derece falan opera blitz ve lol açık).
  11. M

Yeni pc biosta usb görmüyor

yeni pc aldım 2 ssd taktım windows 10 u da usbye attım biosta usbyi görmüyor
  12. M

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ALDIM TF7 TERMAL MACUN ÇIKTI HEPSİNİ SIKMALI MIYIM

TF7 MACUNU NEKADAR SÜRMELİYİM HEPSİNİ BİTİRMELİ MİYİM
  13. M

Soğutucuyu kasaya monte edemedim

Thermalright Aqua Elite 360 sıvı soğutucum var ve gametech v2 kasam var ölçüleri ucu ucuna kasaya uymuyor sanırım yada ben yapamıyorum ne yapmalıyım
  14. M

Sıvı soğutma montaj videosu

sıvı soğutma montajı için izleyebileceğim video önerir misiniz
  15. M

Pc topladım 3 kabloyu nereye takacağımı bulamadım

pc topladım yeni kurulumunu yapıyorum falak bazı kabloların yerini bulamadım, bu videoyu izliyorum bazı kablolar yok videoda GDV kablosu gibi asus prime b650 m-r anakartım. yardımcı olur musunuz görseldeki 3 kabloyu bağlayacak yer bulamadım 3 pinli arada 1 pin boşluk olanı 5wluk yere bağladım ...
  16. M

Anakart kırık geldi bıos_flbk

yeni anakart aldım anakarttaki bıos_flbk çıkıntısı kırık geldi iade etmeli miyim
  17. M

ANAKART MONTJI VİDALARI

yeni pc topladım prime b650m-r anakartı aldım içinden vida çıkmadı, kasanın içinden birsürü vida çıktı eğer o vidaları kullanmam gerekiyorsa hangi vida ile anakartı kasaya sabitleyebilirim yardımcı olur musunuz.
  18. M

Yeni Bilgisayar Sistemi Kurulumu İçin Tavsiyeler

yeni sistem topladım kurarken nelere dikkat etmem gerekiyor veya izlemem gereken bir video var mı . daha önce hiç toplamamıştım kablolama yağmamıştım.
  19. M

Rampage psu alınır mı

rampage 750w psu aldım çok kişi kötü yorumlar yapıyor , bende o psu yu almıştım acba iade etmeli miyim r 7800xt ekran kartım ve r5 7600x işlemcim var. acaba iade edip üstüne para koyup farklı bir psu mu alsam yorumlarınızı bekliyorum .
  20. M

Çözüldü✓ HANGİ CPU SOĞUTUCUSUNU KULLANMALIYIM

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB ve Cooler Master MasterLiquid ML240L arasında kaldım yardımcı olur musunuz sıcaklık değerleri arasındaki farkı kestiremiyorum görüntüyü önemsiyorum. bazıları phantom spirit bundan daha iyi soğutur diyordu, işlemciye oc yapmayı düşünüyorum . R5 7600X VE...
Geri