Arama sonuçları: *

• Users: Uğur55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Eski Laptop hızlandırma/Öneri lazım

Selamun aleyküm laptobum format attığım halde çok yavaş https://support.hp.com/us-en/document/c05537649 özellikleri burda hızlandırmam için ne yapmam gerekir
  2. U

Yardım Laptop Soğutucu Öneri 16.1 inç omen

Merhabalar laptop yüksek oyunlarda yüksek fan sesi çıkardığı için soğutucu almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. U

Yardım ÖNEMLİ GÜNCELLEME SONRASI İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Merhabalar; w11 versiyon 24H2 03 toplu güncelleştirme yaptıktan sonra hp omen 16 laptopumda kablolu ve kablosuz internete bağlanmıyor ağ sorun gidericisinde wifi ağ bağdaştırıcı düzgün çalışmıyor ibaresi yer alıyor driverleri silip kurdum, bağdaştırıcıyı yeniden başlattım, uefi kurtarmadan...
  4. U

Yardım ÖNEMLİ GÜNCELLEME SONRASI İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Merhabalar; w11 versiyon 24H2 03 toplu güncelleştirme yaptıktan sonra hp omen 16 laptopumda kablolu ve kablosuz internete bağlanmıyor ağ sorun gidericisinde wifi ağ bağdaştırıcı düzgün çalışmıyor ibaresi yer alıyor driverleri silip kurdum, bağdaştırıcıyı yeniden başlattım, uefi kurtarmadan...
  5. U

Yardım ÖNEMLİ W11 GÜNCELLEME SONRASI İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Merhabalar; Hp Omen 16 laptopumda w11 güncelleme yaptım sonrasında ne kablolu ne kablosuz internete giremiyorum internet driverleri sildim yükledim, bios ayarını yaptım, internet ayarlarını sıfırladım, uefi yeniden başlattım sorun gidericiden, aygıt yöneticisinden güncelleştirmeler sürücü...
  6. U

Yardım Laptop Güncelleme Sonrası İnternet Bağlanmıyor

Merhabalar; Hp Omen 16 laptopumda w11 güncelleme yaptım sonrasında ne kablolu ne kablosuz internete giremiyorum internet driverleri sildim yükledim, bios ayarını yaptım, internet ayarlarını sıfırladım, uefi yeniden başlattım sorun gidericiden, aygıt yöneticisinden güncelleştirmeler sürücü...
  7. U

Yardım W11 SÜREKLİ ÇALIŞMA DURDURUYOR

Arkadaşlar cihaz hp omen 16 r7840hs rtx 4060 xd0000nt w11 home 24H2 orjinal kurulu şimdi bu bilgisayarı aldığımdan beri çalışma durduruyor en son kablosuz olarak tvye bağladım ve oyun açarken dondu güç tuşuyla kapattım sonrasında sağ tıklamada görüntü kayması ve oyunlarda ara ara donmalar...
  8. U

Yardım W11 ekran kayması oyunlarda donma meydana gelmeye başladı

W11 ekran kayması oyunlarda donma meydana gelmeye başladı tv ye kablosuz bağladıktan sonra Kablosuz tv ye bağladım oyun açarken dondu reset attım ve bu sorunlar meydana gelmeye başladı
  9. U

Mavi Ekran Donma görüntü kayması windows11

Cihaz hp omen 16 tv ye kablosuz bağlandım ve oyun açarken dondu adaptör takılı değildi sonrasında bekledim gelmedi ve güç tuşuna basılı tutp kapattım sonra böyle görüntü kaymaları ve oyunlarda ara ara donmalar meyda gelmeye başladı oyun başlaması bile değişik oldu çözümü nedir
  10. U

Modding Bluestacks PC’ye yükledim windows çöküp yeniden başlattı

bluestacks PC’ye yükledim windows çöküp yeniden başlattı kaldırdığı halde c klosöründe program dosyaları duruyordu onlarıda sildim sorun olurmu birde daha iyi bir uygulama varmı mobil oyunları pc de oynamak için kendi uygulamasından play games indirdim ama pubg gibi oyunlar yok
  11. U

Yardım 30-40k arası gaming laptop hangisi alınır

Bütçem 30-40k arası şarzı uzun giden, serin çalışan laptop öneriniz varmıdır birde fiyatlar gün geçtikçe artıyor kasımı beklemeliyim
Geri