Arama sonuçları: *

1. L

Steam gift isteyen varsa

özel mesajdan ulaşabilirsiniz yüzde 20 kesinti ile teşekkürler
  2. L

Steam hesabımda 192 dolar bakiye mevcut

bunu nasıl nakite çevirebilirim arkadaslar
  3. L

Glossy panel 2-4 K çözünürlük monitör tavsiyesi

Glossy panel 2-4 K çözünürlük monitör tavsiyesi başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar limit 20 bin tl hafif mat da olabilir en az 120 hz teşekkürler
  4. L

Amazon ve iade süreci konusunda rahatsızlıklar

ekteki durumun aynısını yaşıyorum amazon diye diye öve öve bitirmedikleri firma ürünü iadesi için cebimden para vermemi söyledi ilk başta bunu bir şekilde hallettik şimdi de ellerine 5 gün önce ulaşan kargonun iadesini bekliyorum 14 güne kadar sürebilir diyor canlı destek
  5. L

Sizce hangi monitör ?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/942749-945493-948199/asus-rog-strix-xg27ucs_msi-mpg-274urf-qd_cooler-master-tempest-gp2711/ Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım detaylı araştırmalarım sonucunda sizin tavsiyeniz nedir
  6. L

Kablosuz kaliteli mikrofonu olan kulaklık önerisi

ses kalitesi orta olabilir mikrofon detayı önemli tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  7. L

Amazon iade ücretini karşılamıyor

bi monitör aldım sorunlu çıktı iade edeceğim ama amazon iade ücretini karşılamıyor pakette büyük ben bunu kargo yapsam cebimden en az 300 tl çıkar amazon sürekli övülen bi alışveriş sitesi ürün iadesinde müşteriden kargo ücretini talep etmesi rahatsız edici geldi
  8. L

Çözüldü✓ Monitörüm HDR desteklediği halde sistemde gözükmüyor

MSI MAG274QRF-QD E2 Monitör var elimde HDR 400 sertifikası var ama windowsta gözükmüyor dp 1.4 kablo var
  9. L

Nvidia kartlar neden daha pahalı

amd kartlara göre nvidia kartların pahalı olmasının temel sebebi nedir ?
  10. L

Pc çalışırken ekran kartı takmak

evet arkadaşlar başlıktaki hatayı yaptım takar takmaz pc kapandı 15 dakikadır açılmıyor pc psu dan hiçbir tepki yok tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri