Arama sonuçları: *

• Users: Euphe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Euphe

Yardım 2-3k arası monitör önerisi 24inc 3. monitör olarak

Selamlar arkadaşlar 3. monitör almak istiyorum çalışırken işim kolaylaşsın diye 24inc hz hiç bir önemi yok 60 yeterli, gecikme falanda önemsiz tek önemli ayrıntı displayPort olmak zorunda yada dönüştürücü alıcam uygun varsa dönüştürücü ile o şekil de öneride bulunabilirsiniz teşekkür ederim.
  2. Euphe

Çözüldü✓ Lexar Thor 2x8 ddr5 6000mhz cl38 ram ne kadar eder

Selamlar 1 hafta önce hazır sistem aldım içinde Lexar Thor DDR5 2X8(16GB) 6000MHZ CL38 EXPO/XMP hiç kullanmadım sistem gelince farklı yerden sipariş ettiğim 32 ramler takıp bunu çıkarıp kutuya koydum sıfır ürün yani ne kadar eder sizce bilgisi olan varmıdır ?
  3. Euphe

Yardım ASUS TUF GAMİNG VG27AQL3A görüntü ayarı nasıl olmalı

Merhabalar konu başlığında belirttiğim ASUS TUF GAMING VG27AQL3A 27inç 2k 180hz model monitörü aldım bugün monitör ayarı en iyi nasıl olur kullanan veya bilen varsa tavsiye verirse çok sevinirim
  4. Euphe

Yardım PCKOLİKTEN dört gün önce bilgisayar aldım elime ulaşmadan iade edebilir miyim ?

Merhabalar arkadaşlar Pckolik'ten 17,10,24 tarihinde bir sistem aldım 42.689tl tutarında ödemesini yaptım sistem hala elime ulaşmadı sistemi kargoya vermiş olsalar bile iade edebilir miyim farklı bir sistem almayı düşünüyorum bütçeme daha uygun yoksa kargo elime ulaştıktan sonra hiç bir kutuyu...
Geri