Arama sonuçları: *

• Users: Red4ub
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

7500f işlemci sıcaklık düşmüyor

Merhaba arkadaşlar, yeni sistem dizdim 7500f işlemci kullandım sıcaklığın yüksek olduğunu bildiğim için strong str600 6 bakır borulu hava soğutma kullandım sıcaklık oyunlarda 80 ile 85 arasiydi firma dediki iyi bir macun sürün dedi thermal grizzly kryonaut sürdüm fayda etmedi kafayı yicem gittim...
  2. R

4070 süper satıcı firma acil yardim

Beyler bütçe normalde 20 ama 4070 supere kafayı taktım, şu an ekran kartı hariç bütün parçaları sipariş ettim yarısı geldi diğerleride yolda, ama ekran kartı için sınırları zorladım Galaxy 4070 süperi buldum ama Türkiye'de sadece bı firma satıyor beta plus diye onunda maşallah şikayetçi olmayanı...
  3. R

Tavsiye Nvidia vs AMD acil tavsiye

20 bin TL bütçem vardı AMD 6800 xt ile 7700 xt modellerine bakıyordum hatta iki üç bilgisayarci arkadaşımla konusunca kesinlikle uzak dur Nvidiadan şaşma alabiliyorsan 4070 veya 4070 supere bak dediler ama bütçemi biraz daha zorlamak istemiyorum zaten sınırda AMD nin sorunu varmıdır bu kartlarda...
  4. R

RX 6500 xt oyunlarda donma sorunu

Ryzen 5 1600 revizyonlu işlemci B450m anakart 16 GB ram MSI 6500 xt ekran kartı 256 James Donkey M2 ssd 480 GB adata SSD Sistem bu arkadaşlar ama oyunda donma problemi artık kafa yedirtiyor eskiden ekran kartı güncelleme yapınca geçiyordu şimdi ise hiç faydası yok lütfen yardımcı olur...
  5. R

Xiaomi g27i monitör nasıldır?

3500 ile 4500 TL arası bütçem var monitörleri araştırırken Xiaomi g27i monitörüne denk geldim 1ms 165 Hz 27 inç IPS panel ve kupon kullanınca fiyatı 4200 TL'ye düşüyor ama nedense ne bir inceleme yada kullanıcı yorumu göremedim bilen araştıran varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden...
Geri