Arama sonuçları: *

• Users: Yusuf_68
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

AMD Anakart İçin Kule Tipi Soğutucu Montajı

Arkadaşlar anakartım AMD uyumlu kule tipi soğutucum geldiğinde direk kıskaçla yani anakartın kendi tırnağına taktım ama biraz sert oldu gibi kule tipi soğutucunun içindeki çıkan aparatlarla mı taksam diye düşündüm. Sizce hangisi daha verimli ?
  2. Y

Steam ve epic games kütüphane ve indirme

Arkadaşlar yeni steam ve epic games hesapları açtım daha önce kullanmadım. Bu platformlarda ücretsiz oyunlar ve indirimli oyunlar veriliyor kullanan arkadaşlara bir iki sorum olacak 1. Aldığımız oyunu indirmek zorunda mıyız. 2. indirdiğimiz oyunu sildiğimiz zaman tekrar indire bilir miyiz.
  3. Y

2. El ekran kartı durumu?

Arkadaşlar bu ekran kartını yeni aldım 2. El 1 yıl garantisi var elime yeni ulaştı test yaptım sonuçlara bakar mısınız nasıl. Yada başka bir test yapmamı istiyorsanız yazarsanız yaparım. Sapphire pulse Radeon Rx6700 xt
  4. Y

Çözüldü✓ Sapphire Radeon RX6700 XT test

Arkadaşlar bu ekran kartını yeni aldım 2. El 1 yıl garantisi var elime yeni ulaştı test yaptım sonuçlara bakar mısınız nasıl.
  5. Y

Çözüldü✓ Displayport vs hdmi ?

Sistem biostar b650 pro 6000 AMD ryzen 7500f goodram 16 GB ddr5 M2 Ssd vd 1 TB MSI MAG A600DN 600W 80 Plus Güç Kaynağı Sapphire pulse rx 6700 xt 12 gb 192 bit gddr6 AOC C24G1 Monitör Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080 piksel Yenileme Hızı:144 Hz hdmi kullanıyorum displayport mu kullansam daha iyi...
  6. Y

Çözüldü✓ PSU YETERLİ Mİ ? 600W

Sistem biostar b650 pro 6000 AMD ryzen 7500f goodram 16 GB ddr5 M2 Ssd vd 1 TB MSI MAG A600DN 600W 80 Plus Güç Kaynağı Sapphire pulse rx 6700 xt 12 gb 192 bit gddr6 Sistem bu arkadaşlar yarın komple geliyor inşallah lakin kafamı karıştıran ekran kartının PSU gereksinimi 650 wat yazıyor. Yeni...
  7. Y

Çözüldü✓ VGA ve BOOT hatası acil yardım lütfen.

Sistem biostar b650 pro AMD ryzen 7500f ram 16 GB ddr5 Ssd vd500 GB Ekran kartı eski geçici r7 240 Sistemi bugün kurdum topladım taktım VGA ve BOOT hatası aldım ekran hiç açılmıyor klavye mouse yanıyor fanlar çalışıyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim Ekran kartım eski...
  8. Y

Çözüldü✓ Ekran kartı tavsiye ??

Arkadaşlar pc topladım biostar b650 pro anakart amd 7500f işlemci 16 gb ram ekran kartı kaldı sadece fazla bütçem yok ama 11 bin verip 1 yıl sonra keşke demekte istemiyorum kasım inidirimleri bitmeden taksitle almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim benim adaylar bunlar; 11 bin 4060...
  9. Y

Kablo konusunda yardım ?

Arkadaşlar abdullah hocanın son videosundaki toplama sistemi aldım yolda geliyor lakin extra bir kablo almam gerekiyor mu ? iç donanım için ilk defa pc toplayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Y

Çözüldü✓ Pc toplama ve Ekran kartı ?

Arkadaşlar abdullah hocanın son videosundaki SINIRSIZ STOK olan pcyi toplamaya başladım lakin ekran kartına para yetmiyor aceleyle de düşük bir şey almak istemiyorum kasayı bekleteyim mi eski pc deki MSI R7 240 :cry: var onu ekleyip kullana bilir miyim ?
Geri