geçen sene hukuk fakültesinin taban sıralaması 100kya çekicek gibi bir şey vardı sonra olmadı bu sene o uygulanacakmı ücretli üniversiteleride kapsıyormu
Bugün giriş belgeme bakarken farkettim fotoğrafım eski fotoğraf olarak kalmış siteden kimlik kârtı fotoğrafımı kullanı işaretledim ve sitede fotoğrafım değişti ancak giriş belgemde eski fotoğraf kaldı ne yapmalıyım
karşınızda 8 kişilik bir grup var ve siz yanınızdayken kız arkadaşınıza laf atıyorlar kavga olacağını az çok anladınız nasıl bir strateji izlerdiniz
ben muhtemelen aradaki en kısa olan ve bıçak taşıma ihtimali en düşük olan sırf kalabalık olsun diye gelen eleman olur ya direk ona saldırırdım
Bu sene yksye gireceğim kendime ortalama yapmam gereken netleri belirlemem için netlerinizi ve sıralamanızı atabilirmisiniz
EADAN GİRİP 0-200k aralığı olursa iyi olur
sitelere yazdım ancak doğru çıkmayabiliyor
her gün şu kadar saat çalışacağım diyip asla o süreye yetişemiyorum kendime saygım azalıyor sizdede durum böylemi kendinize verdiğiniz sözleri tutabiliyormusunuz
haftaya kadar almam gerekiyor normalde hep kot pantolon giyiyorum amcak bu sefer biraz daha resmi,şık birşeye ihtiyacım var keten ve kumaş pantolonlara biraz baktım ancak bulamadım üstüme gömlek giyeceğim pantolon önerir misiniz?
baggy pantolon almak istiyorum ancak instagram sayfalarında sabit boy oluyor onlarda kısa geliyor 190 boy 95 kilo uygun olacak şekilde nereden baggy pantolon bulabilirim
son 1 haftadır hiçbir konuya bakmak istemiyorum sadece deneme çözüyorum konu izlemek çok sıkıcı geliyor sizce ne yapmalıyım branş denemesi çözmeyi düşündüm çünkü sadece deneme çözerken full odak olabiliyorum
Loose fit pantolonları bakıyorum ne çok bol nede dar olsun boy 1.90 kilo 96 instagram sayfalarının hepsinde sabit boy oluyor büyük bedenleri nereden bulabilirim