Arama sonuçları: *

• Users: chainbneww
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. chainbneww

14 Şubat hediye önerileri

14 Şubatta ne hediye aldınız daha zaman var ama kargosu falan derken halletmek istiyorum
  2. chainbneww

Kavgada 8e 1kalsanız nasıl bir strateji yapardınız

karşınızda 8 kişilik bir grup var ve siz yanınızdayken kız arkadaşınıza laf atıyorlar kavga olacağını az çok anladınız nasıl bir strateji izlerdiniz ben muhtemelen aradaki en kısa olan ve bıçak taşıma ihtimali en düşük olan sırf kalabalık olsun diye gelen eleman olur ya direk ona saldırırdım
  3. chainbneww

Yardım Nereden taksitli kahve kapsülü alabilirim

Normalde amazondan alıyordum ancak sanırım artık kaldırmışlar hangi siteler taksit yapıyor
  4. chainbneww

YKS NETLERİNİZ VE BAŞARI SIRANIZ

Bu sene yksye gireceğim kendime ortalama yapmam gereken netleri belirlemem için netlerinizi ve sıralamanızı atabilirmisiniz EADAN GİRİP 0-200k aralığı olursa iyi olur sitelere yazdım ancak doğru çıkmayabiliyor
  5. chainbneww

Kendinize verdiğiniz sözleri tutabiliyormusunuz

her gün şu kadar saat çalışacağım diyip asla o süreye yetişemiyorum kendime saygım azalıyor sizdede durum böylemi kendinize verdiğiniz sözleri tutabiliyormusunuz
  6. chainbneww

Kaskım için interkom önerisi

130+ hızlarda giderkende sesi duyabileceğim bir interkom alacağım bütçe max 1200
  7. chainbneww

Sizce en iyi rakı mezesi

Sizce rakının yanında en iyi hangi meze gider Ben atom ve havuçtarator diyorum
  8. chainbneww

Müzik dinlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

2 yıldır spotify kullanıyordum ama son zamdan sonra apple music geçmeyi düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz
  9. chainbneww

Notability almak mantıklımı?

Yks için planer olarak kullanıyordum bedava sürümü bitti onun yerine kullanabileceğim bir uygulama varmı yoksa 230tlye yıllık üyelik almalımıyım
  10. chainbneww

GÜNDE KAÇ SAAT DERS ÇALIŞIYORSUNUZ

Ne sınavına ve günde kaç saat çalışıyorsunuz
  11. chainbneww

FOTOĞRAF ÇEKİMİ İÇİN PANTOLON ÖNERİSİ

haftaya kadar almam gerekiyor normalde hep kot pantolon giyiyorum amcak bu sefer biraz daha resmi,şık birşeye ihtiyacım var keten ve kumaş pantolonlara biraz baktım ancak bulamadım üstüme gömlek giyeceğim pantolon önerir misiniz?
  12. chainbneww

FORMADAKİ EKSİK İMZALARI BULMAMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

bugün imzalı formam geldi eskik olanlar kimler tam tespit edemedim edson alvarez szymanski asensio şuana kadar bunları göremedim
  13. chainbneww

BAGGY PANTOLONLARI NEREDEN ALIYORSUNUZ

baggy pantolon almak istiyorum ancak instagram sayfalarında sabit boy oluyor onlarda kısa geliyor 190 boy 95 kilo uygun olacak şekilde nereden baggy pantolon bulabilirim
  14. chainbneww

Ders çalışamıyorum ne yapmalıyım

son 1 haftadır hiçbir konuya bakmak istemiyorum sadece deneme çözüyorum konu izlemek çok sıkıcı geliyor sizce ne yapmalıyım branş denemesi çözmeyi düşündüm çünkü sadece deneme çözerken full odak olabiliyorum
  15. chainbneww

Kendime uygun pantolon bulamıyorum

Loose fit pantolonları bakıyorum ne çok bol nede dar olsun boy 1.90 kilo 96 instagram sayfalarının hepsinde sabit boy oluyor büyük bedenleri nereden bulabilirim
  16. chainbneww

En son ne satın aldınız

en son aldığınız ürün nedir
  17. chainbneww

En son ne satın aldınız

en son aldığınız ürün nedir
  18. chainbneww

Aldığınız vitaminler varmı

hangi vitaminleri alıyorsunuz bu ara kendimi sürekli yorgun hissediyorum ve odaklanmak için hangi vitaminleri almak lazım
  19. chainbneww

VÜCUDUMU NASIL AZ UYKUYA ALIŞTIRABİLİRİM

Bu sene baya yoğunum ders okul yks iş vs vs bu yüzden çok boş zamanım olmuyor bunun sebebide uyku günde 10 saatten az uyarsam başıma ağrılar giriyor sarhoş gibi oluyorum kahve falan içtiğimdede max 15dk ayıltıyor sonra yine yorgunlık çöküyor kendimi nasıl az uykuya alıştırabilirim
  20. chainbneww

Nasılsınız dostlar ?

belki bir kaç gündür soranınız edeniniz yoktur nasılsınız dostlar
Geri