Arama sonuçları: *

1. JonathanTah

2025 eylul en uygun fiyatlı internet saglayicilari nelerdir?

merhaba yeni bir eve kuracagiz kurulum ucretiyle beraber en uygun fiyatli yer nere olur? hız olarak 35 50 100 hic farketmez fiber tt altyapı 100mbps
  2. JonathanTah

İyi üniversite YBS mi vasat üniversite Bilgisayar Mühendisliği mi?

Arkadaşlar DGS ile Bilgisayar Mühendisliği, YBS(yönetim bilişim sistemleri) veya Meteoroloji Mühendisliğine(Samsun 19 Mayıs) gideceğim. Karar veremediğim nokta şu: İyi üniversitede (Ankara yildirim beyazıt) YBS mi? Yoksa vasat-vasat altı bir üniversitede bilg mühendisliği mi? Biraz gelecegi se...
  3. JonathanTah

Adobe Premiere Pro' yu virüssüz indirebileceğim yer var mı?

Arkadaşlar buraya atmak yasak; dm den atabilirseniz iyi olur. şimdiden cok tesekkurler
  4. JonathanTah

Kadrobisiklet.com güvenilir mi?

https://www.kadrobisiklet.com/xs25-uyumlu-renkli-lcd-ekran normalde xs 25 uyumlu display ekran 3.000tl ama burada 1300 güvenilir mi ? diğer sitelerde soran hic bulamadım
  5. JonathanTah

KYK cıktı gitmedim birdaha cıkarmı? (Bölüm değişiyor)

2 yıllık bölümünün ilk yilinda KYK başvurusu yaptım ve KYK cıkti ben kayıt yapmadim 2.yılda hiç başvuru yapmadık zaten; Sşimdi dgs ye girip mühendisliğe geçecegim mühendislikte başvuru yaparsam cıkarmı(bazı dersler saydirilacak 2. Sınıf gözükebilirim)
  6. JonathanTah

Windows giriş deneyimi 270 mb ram harcıyor virüs mü?

ARKADAŞLAR EKTE DE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ 270 MB RAM HARCIYOR ZATEN 8 GB RAMİM VAR:) normal mi bu?
  7. JonathanTah

Arkadaşlar acil KYK kredisi ne zaman kesiliyor(son senem)

Arkadaşlar bu sene bitti okul, ama stajım var daha tamamlamadigim. sorum şu KYK kredisi bu Haziran'da da yatacak mi? Veya staj temmuza uzarsa temmuzda da yatacakmi? Şimdiden çok tesekkurler
  8. JonathanTah

Ucuz mavi ışık filtreli gözlükler göze zarar verir mi? (link ↓)

https://www.hepsiburada.com/macerati-optige-uyumlu-mavi-isik-korumali-blueblock-blue-block-gunes-gozlugu-p-HBCV00005ODQ5M bunlar göze zarar verir mi ya da tam tersi işe yarar mı?
  9. JonathanTah

Garanti 750 + 750 davet bonusu yatan var mı?

Gecen ay Garanti bankasının 750 +750 davet bonus kampanyası vardı Bana hala yatmadı yatan var mı?
  10. JonathanTah

Farcry 6 türkçe yama önerisi

ücretsiz olursa sevinirim
  11. JonathanTah

Yardım İpad 7.nesil alınır mı?

Arkadaşlar donanimini yeterli goruyorum sadece sıkntım yazılım guncellemeleri. Sizce bu tablet kac yıl daha götürür?
  12. JonathanTah

Yardım LG Monitörden ses gelmiyor

LG 24” Ultragear 24GS65F-B model monitör monitörün üzerinde ses ayarlama var, bilgisayarda ses çıkışı seçme kısmında da gözüküyor, açılırken ilk başta bip sesi de geliyor ama hdmı ile ses aktaramıyorum.
  13. JonathanTah

2025 Ocak internet sağlayıcı tavsiyeleriniz

Arkadaşlar TT taahhütü bitiyor. Bildiginiz Uygun fiyatlı sağlayıcılar nelerdir? 1737895259 Altyapı= 1000mbps turktelekom, 100mbps=turknet
  14. JonathanTah

Çok acil! üniversite not itiraz ettim yönetim kurulu işi nedir???

arkadaşlar 7 puanla kaldım hoca itiraz et halletcem dedi itiraz ettim kabul etti. öğrenci işleri, yönetim kurulunun da onayı gerekli dedi. bugün 14.00 da yönetim kurulunun toplantısı varmış hoca da 14.00 civarı geldi ogenci işlerinde onay kağıdını imzalayıp gitti. yönetim kurulu herhangi bir...
  15. JonathanTah

Ankara da yaşayan var mı?

Aşti otobüs terminalinden - esenboğa havalimanına doğrudan otobüs var mı? ilk defa ankaraya gelicem hiç bir bilgim yok
  16. JonathanTah

Playstation 4 oyunlarda doğrulama ister mi?

birinden ea fc 25 olan bir psn hesap alıp bağladıktan sonra oyunu kursam, wifi bağlantısını kessem aldığım kişi kendi hesabından girse benim cihaz lisans doğrulaması falan ister mi? -çok se sa kullandım helal edin :)
  17. JonathanTah

Arkadaşlar Dolandırıcıya nasıl ders verebilirim???Toplanın eğlence var

arkadaşlar bana bir web sitesi attı sahte olduğu çok bariz. siteyi fena hazırlamamış eleman, ödeme kısmını bu şekilde kurgulamış(resmi ekte) bununla eğlemez miyiz? whatsapptan konustum numarası var ve site üzerindeki ibanı var. numarasını paylaşmak serbestse paylaşayım burdan.
  18. JonathanTah

Steam Deck lcd versiyonunda afmf2 mevcut mu?

selamlar sorum tam da başlıktaki gibi steam deck te afmf2 desteği var mı?
  19. JonathanTah

Nintendo switch lite almak istiyorum fakat çip muhabbeti...

Arkadaşlar hiç el konsolum olmadı anlamam, bir switch lite almaya heveslendim fakat oyunlar pahalı olduğu için kırdırmak gerekiyormuş, bunun içinde çip falan gerekiyormuş çipsiz kırma şansımız var mı?
  20. JonathanTah

Çözüldü✓ Acil Yardım CPU kullanarak 2. Ekranımı kullanamıyorum? Bilgili abiler yardım .d

hp victus rtx3060mobile r5 5600h lı bir laptop'um var. Ekran kartı sıkıntılı 3060 ı kulllanamıyorum, ne zaman bir uygulamaya girsem mavi ekran veriyor. ayrıca servise de gönderemiyorum(okuldan kullandığımdan ötürü) bende bu yüzden ekran kartını devre dışı bırakmıştım. gömülü ekran kartıyla devam...
Geri