Arkadaşlar DGS ile Bilgisayar Mühendisliği, YBS(yönetim bilişim sistemleri) veya Meteoroloji Mühendisliğine(Samsun 19 Mayıs) gideceğim.
Karar veremediğim nokta şu:
İyi üniversitede (Ankara yildirim beyazıt) YBS mi?
Yoksa vasat-vasat altı bir üniversitede bilg mühendisliği mi?
Biraz gelecegi se...
https://www.kadrobisiklet.com/xs25-uyumlu-renkli-lcd-ekran
normalde xs 25 uyumlu display ekran 3.000tl ama burada 1300 güvenilir mi ?
diğer sitelerde soran hic bulamadım
2 yıllık bölümünün ilk yilinda KYK başvurusu yaptım ve KYK cıkti ben kayıt yapmadim 2.yılda hiç başvuru yapmadık zaten;
Sşimdi dgs ye girip mühendisliğe geçecegim mühendislikte başvuru yaparsam cıkarmı(bazı dersler saydirilacak 2. Sınıf gözükebilirim)
Arkadaşlar bu sene bitti okul, ama stajım var daha tamamlamadigim.
sorum şu KYK kredisi bu Haziran'da da yatacak mi?
Veya staj temmuza uzarsa temmuzda da yatacakmi?
Şimdiden çok tesekkurler
https://www.hepsiburada.com/macerati-optige-uyumlu-mavi-isik-korumali-blueblock-blue-block-gunes-gozlugu-p-HBCV00005ODQ5M
bunlar göze zarar verir mi ya da tam tersi işe yarar mı?
LG 24” Ultragear 24GS65F-B model monitör
monitörün üzerinde ses ayarlama var, bilgisayarda ses çıkışı seçme kısmında da gözüküyor, açılırken ilk başta bip sesi de geliyor ama hdmı ile ses aktaramıyorum.
arkadaşlar 7 puanla kaldım hoca itiraz et halletcem dedi itiraz ettim kabul etti.
öğrenci işleri, yönetim kurulunun da onayı gerekli dedi.
bugün 14.00 da yönetim kurulunun toplantısı varmış hoca da 14.00 civarı geldi ogenci işlerinde onay kağıdını imzalayıp gitti.
yönetim kurulu herhangi bir...
birinden ea fc 25 olan bir psn hesap alıp bağladıktan sonra oyunu kursam, wifi bağlantısını kessem aldığım kişi kendi hesabından girse benim cihaz lisans doğrulaması falan ister mi?
-çok se sa kullandım helal edin :)
arkadaşlar bana bir web sitesi attı sahte olduğu çok bariz. siteyi fena hazırlamamış eleman, ödeme kısmını bu şekilde kurgulamış(resmi ekte) bununla eğlemez miyiz?
whatsapptan konustum numarası var ve site üzerindeki ibanı var. numarasını paylaşmak serbestse paylaşayım burdan.
Arkadaşlar hiç el konsolum olmadı anlamam, bir switch lite almaya heveslendim fakat oyunlar pahalı olduğu için kırdırmak gerekiyormuş, bunun içinde çip falan gerekiyormuş çipsiz kırma şansımız var mı?
hp victus rtx3060mobile r5 5600h lı bir laptop'um var.
Ekran kartı sıkıntılı 3060 ı kulllanamıyorum, ne zaman bir uygulamaya girsem mavi ekran veriyor. ayrıca servise de gönderemiyorum(okuldan kullandığımdan ötürü)
bende bu yüzden ekran kartını devre dışı bırakmıştım. gömülü ekran kartıyla devam...