Arama sonuçları: *

1. M

Sıvı soğutma önerisi

R5 5600 e 120 mm sıvı soğutma yeterli olurmu fp sıvı soğutmalar varsa onerirmisiniz
  2. M

Sıvı soğutma önerisi

selamın aleyküm kasamın üst tarafında 36 cm kadar yer varda 240 mm sıvı soğutma düşünüryorum 36 cm yeterli olurmu birde anakarta uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız işlemcim r5 5600 işlemcime göre önerir misiniz?
  3. M

Kasa ve sıvı soğutma

selamın aleyküm arkadaşlar kasama kaç mm sıvı soğutma takabileceğimi nerden öğrenirim
  4. M

F/p sıvı soğutma önerisi

arkadaşlar selamın aleyküm yeni pc topladım işlemci olarak r5 5600 kullanıyorum stock sogutucuyla beraber yeni bir soğutma alıcamda sıvı sğutma alsammı almasammı kararszıım bide wraith prism aklımda varda yeterli olurmu bilmiyorum
  5. M

Farming sim 22 online?

ben fs22yi epicten aldım arkadaşımda microsoft storeden alacak online oynanırmı
  6. M

Çözüldü✓ İnternetten monitör aldım bı yardım edin

İnternetten gamebosster monitör aldım yanında kablo gönderiyolarmı hdmı veya displayport gönderiyolarmı yoksa ayriyeten almam lazimmi
  7. M

Çözüldü✓ Hazır sistem aldım bı kaç bişey merak ediyorum

Tebilondan hazır sistem aldimda içindeki işlemci ekran kartı vesaire onların kutularını gönderiyolarmi
  8. M

İşlemci soğutma için

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-amd-wraith-prism-92mm-am4-rgb-fiyati,1790936325.html
  9. M

Monitör alacağım yardımınız lazım agalar

144 Hz veya daha üstü f/p monitör lazım acil öneri
  10. M

Çözüldü✓ Rx6600 ekran kartını hangi model almayım

Gigabytenin eagle olanimi yoksa Sapphire olanimi almaliyim
  11. M

Anakartda m2 yuvası pcı express kaç sıfır destekliyor

sa arkadaşlar b550m PRO-vdh anakart m2 yuvası hangi pcı express destekliyo bulamadım yardım edermisiniz
  12. M

Çözüldü✓ Sizce hangi psu yeterli olur

r5 5600 işlemci alacağım ekran kartınıda sapphire veya eagle RX 6600 bunlar için kaç watt psu yetrli olur aklımda 500w varda yetermi bilmiyorum
  13. M

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600 soğutma

selamın aleyküm arkadaslar işlemci olarak R5 5600 kullanmayı düşünüyorumda bu işlemciye sıvı soğutmamı almayım yoksa normal AMD WRAİTH PRİSM yeterli olurmu
  14. M

Gigabyte Anakart A520

arkadaslar seamın aleyküm A520 anakart alacağımda arada kaldım A520 M K V2 mi yoksa A520 M S2Hmı önerinizi bekliyorum bide herhalde MK-V2 de m2 yuvası yok doğrumu
  15. M

Bilşenlerde darboğaz olurmu

RX 6600 ekran kartı R 5 5600 e darboğaz yaparmı (ankart:A520 mk)
  16. M

Ekran kartı hangisi daha iyi

arkadaslar selamın aleyküm RX 6600 ekran kartı alacağımda çok arada kaldım gigabytenin eagle olanınımı yoksa sapphire olanını mı almayımız hangisi az ısınır öneriniz varmı
  17. M

A520 anakarta hangi ekran kartı alınır

arkadaşlar selam yeni sistem toplayacağım için ekran kartı alacağım işlemci olarak R5 5500 veya R5 5600 alacağım bu işlemcilere uygun ekran kartı varmı nvidia olursa güzel olur
Geri